Hrast Halifax beli i natur

H1180ST37/H1176ST37

Iz veoma raznolike ponude dekora proizvođača Egger, ovom prilikom izdvajamo Hrast Halifax dostupan u tri varijante, natur H1180, beli H1176 i kalaj  H3176


Hrast Halifax beli H1176

Sva tri dekora se rade u tzv “feelwood” strukturi koja površini, sa svojim upadljivim pukotinama I čvorovima, daje izgled prirodnog furnira. Pored toga, da bi dobili ovu strukturu potrebno je više slojeva papira nego što je slučaj sa ostalim strukturama, tako da se dobija površina otpornija na habanje.

Hrast Halifax natur H1180

Halifax natur odiše elegancijom i toplinom prirodnog drveta Hrasta, dok Beli Halifax sa interakcijom bele, bež i sive boje otvara brojne mogućnosti kombinovanja sa jednobojnim dekorima, pa čak i crnom.

Proizvođač je napravio i jedan korak više. Uvođenjem traka sa poprečnim presekom tzv “kver” ovi dekori dodatno dobijaju izgled punog drveta.

Oba dekora se izuzetno dobro kombinuju sa modernim materijalima poput metala, stakla i kamena. Takođe, dostupni su kao oplemenjena iverica i kao radne ploče što daje mnoštvo mogućnosti kod opremanja enterijera. Ukoliko je potrebno, ove dekore možemo dobiti u varijanti HPL-a debljine 0,8mm, i to u takozvanom XL formatu 2790 x 2060mm.