Luksuzni dekori - Avangarde

Avangardni dekori u novoj kolekciji Kronospan

Kako da vaš enterijer bude poseban, drugačiji od ostalih? Kako da osmislite vaš kutak, kako da odaberete boje koje vam neće dosaditi nakon par meseci i biće aktuelni u svakom trenutku. Predstavljamo vam najnovije dezene iz nove Kronospan Global  kolekcije.

Osmišljeni kao  kompozicija suprotnosti dizajna -  od elegancije i suptilnosti do ekstravagancije i upečatljivosti u izražavanju. Dezeni i materijali iz ove kolekcije su dominantni i daju jak pečat svakom prostoru.

Ukoliko vam je dosta čišćenja nameštaja, uklanjanja otisaka prstiju koji se uvek pod nekih uglovima vide na vašim komodama, ormarima….Ukoliko pak želite ultra sjajne površine na kojima možete da se ogledate…Ukoliko ne želite da vaš enterijer liči na svaki drugi i ukoliko treba da liči baš na vas…

Iz kompanije Kronospan nam stižu potpuno avangardni materijali čiji izgled karakterišu refleksija površina, metal i sjaj, ali i mat i glatke površine, kao nezaustavljiv trend. Ove dekore odlikuju sjajne površine u izražavanju, kao glavni adut za postizanje efekta ekstravagantnog izgleda prostora.

Nasuprot takvom izgledu, nudimo vam sofisticirane, i prefinjene površine mat dekora male refleksije, pomoću kojih postižete topliji i veoma moderan izgled.

Ovaj stil avangarde dopunjuju  dekori brušenog metala. Svi dekori ove teme  su rađeni na MDF pločama.

Kronospan ovom kolekcijom ide stepenik iznad i donosi na tržište nove materijale, moderan izgled i neosporan kvalitet. Budite posebni i opremite svoj dom sa novim dekorima. Kolekcija će detaljno  biti prikazana na sajtu i našim maloprodajama od 01.februara. Budite prvi koji će se upoznati sa ovom novom ponudom.