Modularni sistemi – Volpato Stili

Minimalistički stil koji osvaja svojom lakoćom i jednostavnošću

Volpato Stili modularni sistem je koncept koji vam omogućava da kreirate i organizujete dovoljno prostora za odlaganje,dobar dizajn i bezbroj konfiguracija za svaki kutak vašeg doma.
Odličan izbor za nekoga sa prefinjenim ukusom koji ne želi da potroši novac potreban za izradu klasičnih ormana.

Svojim modernim izgledom savršeno odražavaju elegantan ugođaj, ali se odlično uklapaju i u minimalistički stil koji osvaja svojom lakoćom i jednostavnošću.

Modularni sistem

To je fleksibilan i svestran sistem, sposoban da se prilagodi svim prostornim zahtevima i, zahvaljujući materijalima i elegantnim završnim obradama, omogućava maksimalno estetsko prilagođavanje.

Stili sistemi pružaju neograničene mogućnosti pri samostalnom dizajniranju nameštaja.

Elegantan i moderan dodatak bilo kojoj sobi

Uz Stili sistem polica možete stvoriti moderne i savremene prostore za odlaganje za bilo koji deo vašeg doma- spavaću sobu, garderobnu sobu, dnevnu sobu, porodičnu sobu, kancelariju i još mnogo toga.

Vrhunski dizajn

Potpuno prilagođen vašem prostoru Volpato Stili se može ugraditi od poda do plafona ili od poda do zida, dodajući njegovu svestranost.

Neka vaš dizajn bude onakav kakav želite

Sistem pričvršćivanja omogućava postavljanje polica i ormara gde god želite.

Stili se može koristiti u dnevnom delu (kao pregrada sobe između dva različita prostora), kuhinjskoj jedinici ili bilo kojoj drugoj sobi koju želite.

Dizajniran za jednostavnu ugradnju,modularni sistem polica je strogo testiran kako bi se osigurala trajnost i dugovečnost nameštaja.

Za dodatno poboljšanje izgleda aluminijumskim profilima može se dodati i osvetljenje sa LED trakom, kao i brojni sadržaji  uključujući cevi za vešanje odeće i svetleće rešetke. Fioke se takođe mogu dodati nezavisno ili pričvrstiti za sam okvir.