Na sto ide samo najbolje

To važi za jela, ali i za dizajn stola.

Sto za kuhinje u dekoru Pasadena bor

Ukusno jelo nas čini srećnim. A sreću treba podeliti.

Znate li da slike hrane dominiraju na društvenim mrežama?! Na Instagramu pod hashtag-om #foodporn ćete pronaći  88 miliona objava!  Ovaj voajerski pogled na tuđi tanjir svedoči o određenom životnom stilu: što su jela zdravija to je veća virtuelna pažnja. Naravno, takva jela su uvek poslužena na nekom dobrom kuhinjskom stolu ili radnoj površini, koja je u većini slučajeva rustična, autentična i vraća nas prirodi.

Zdravi obroci na autentičnoj površini stola

U današnje vreme retko ko od nas sadi povrće, ali u najmanju ruku sami kuvamo – ili bar brinemo da naše jelo izgleda i prija kao da smo ga sami skuvali. Slika našeg jela serviranog na rustično lepom trpezarijskom stolu ili kuhinjskoj radnoj ploči daje nam potpuni užitak.

Trpezarijski sto u dekoru Pasadena bor

Kao i u prirodi, i hrani, i  kod nameštaja najviše volimo materijale koje odaju autentičnost i snažan karakter. Jedan od njih je EGGER dekor Pasadena bor sa duboko četkanom površinom „Brushed Wood“. Možete ga upotrebiti za kuhinjski sto, kuhinjsku radnu ploču, komodu…njegova dominantnost je uvek prisutna. Drvo ne može izgledati realnije.

„Povratak korenima“ je celokupna filozofija. A kao što je poznato, jedemo i očima – i to ne samo od kada se naš život odvija uglavnom online.

Objavljeno: septembar 2017.