Novi ormarići za mališane iz vrtića „Lane“

Društveno odgovorno poslovanje je strateško opredeljenje kompanije Pinoles.  Ulaganje i briga o deci, mladima i porodici biće fokus i u godini u kojoj Pinoles kompanija obeležava bitan jubilej, 25 godina uspešnog poslovanja. S obzirom na važnost dece i njihovog fizičkog, društvenog i emotivnog razvoja, Pinoles je više donacija namenila deci i omladini i njihovom obrazovanju. Isto  kao i aktivnostima koje će i najmlađima obezbediti bezbedno okruženje i zdravije odrastanje.

Razvoj i dobrobit naših mališana svima nam je od izuzetne važnosti. Za zdravo dete potrebno je i zdravo okruženje, naročito u ustanovi u kojoj boravi.

Tokom juna meseca, uz ljubaznost dobrih ljudi, uočili smo problem sa kojim se suočavaju dečica, roditelji i vaspitačice vrtića „Lane” u bloku 38 na Novom Beogradu.

Novi ormarići za mališane iz vrtića „Lane“

Nažalost, loša konstrukcija vrtića „Lane“ učinila je boravak u dve dečije sobe loše po njihovo zdravlje. Vrtić se već niz godina suočavao sa brojnim prokišnjavanjima i poplavama. Savet roditelja učinio je sve što je mogao do sada. Sanirali su krov i zidove koji su bili u jako lošem stanju zbog pojave buđi.

Uz razgovor sa predstavnicom saveta roditelja vrtića „Lane“, osetili smo odgovornost da učinimo ono što možemo i ukažemo im našu pomoć.

Novi ormarići za mališane iz vrtića „Lane“

Naš mala donacija može zaista nekom poboljšati, olakšati i učiniti život lepšim. Bilo da smo pojedinac ili preduzeće, sve nas spaja podjednaka želja da budemo tu jedni za druge. Pružimo pomoć tamo gde je ona neophodna. Dajete svoj doprinos kada možete i gde možete. Nakon toga je svima puno srce, budimo plemeniti i mislimo i na druge.

Objavljeno: jul 2023.