Perfect Sence Feelwood lakirane površine

Inovacija proizvoda

Iskustvo za sva čula

Predstavljamo vam nove Egger Perfect Sence Feelwood lakirane ploče koje će vas svojim izgledom i svojstvima oduševiti. Spoj prirodnosti drveta istovremeno sa mat lakiranom površinom. Ove površine kombinuju karakteristike i površinske strukture Feelwood sa autentičnim motivima dveta i taktilnim osećajem na dodir, sa baršunastom površinom koja je potpuno matirana i sa ˝antifinger˝svojstivima koja štite od neželjenih otisaka prstiju. Zahvaljujući svojstvu pomoću kog na površini ne ostaju otisci, čišćenje i održavanje površina je izuzetno lako.

Zbog ovih karaktersitka i ovakvog doživljaja ploče nove Perfect Sence Feelwood lakirane ploče su dobile prestižnu nagradu Red Dot Awart Design 2021 i proglašene pobednikom na German Innovation Awards 2021.

Stvorite poseban utisak u vašem enterijeru

Perfect Sence Feelwood lakirane ploče se mogu koristiti za sve vertikalne i horizontalne primene zahvaljujući svojoj mat lakiranoj površini. Kvalitetna svojstva ovog proizvoda odgovaraju upotrebi u kuhinji, dnevnoj sobi, kupatilima i drugim prostorijama u kojima nameštaj mora biti otporan na vlagu i visoku temperaturu.

˝Naš inovativni proizvod prati trend matiranih površina koje reflektuju izgled prirodnog drveta. Odlikuje ih prirodnost kakva do sada nije bila ostvarena na održivoj nosećoj ploči na bazi drveta˝- Klaus Monhoff- rukovodilac razvoja i dizajna Egger grupacije.

Dekori sa karakterom

Naglasak novih dekora je prvenstveno na prirodnim elementima kako bi se postigla do sada neviđena autentičnost. Naglašava se autentičan izgled drveta uz sve svoje čvorove, pukotine i prirodne elemente.

Predstavljamo vam 6 novih dostupnih dekora, standardne dimenzije 2800x2070x18mm:

H1186 TM37 Hrast Garonne tamno braon

H3149 TM37 Hrats Riffian dimljeni

H3180 TM37 Hrast Halifax braon

U999 TM28 Crna

H1760 TM28 Kesten otmeno sivi

H3311 TM28 Hrast Cuneo beljeni

Karakteristike:

  • imaju antibakterijsko svojstvo u skladu sa ISO 22196
  • otporne su na uobičajene mrlje i brojna sredstva za čišćenje
  • otporne na visoke temperature i vlagu
  • gotovo da nema otisaka prstiju
  • olakšano čišćenje

Sastav ploče:

Prednosti:

  • Baršunasta mat lakirana površina u kombinaciji sa sinhronizovanim Feelwood strukturama
  • Vrlo nizak stepen sjaja
  • Prirodne boje s većim kontrastom I dubinom
  • Još bliži prirodnom materijalu