Pinoles podrška i edukacija

Kronošpan, Egger i Grass prezentacije

U prodaji, kao uopšte u poslovnom svetu kvalitetna saradnja sa klijentima izdvaja Pinoles u sam vrh distributivne delatnosti. Možemo reći da tu naša briga o kupcima igra važnu, ali ne i jedinu ulogu. Tu su i odgovornost prema životnoj sredini i naša prilagodljivost na konstantne promene na tržištu. Novi zahtevi tržišta utiču na konstantno ulaganje u najsavremeniju opremu iz branše, edudakciju kadrova i na kraju edukaciju kupaca i saradnika sa kojima zajedno ostvarujemo ciljeve.

Kronošpan prezentacija

Kolekcija Kronospan Trends 20/21 bila je prikazana 07.februara 2020. u Pazovi. Naši saradnici iz Kronošpana naglasili su trendove iz Milana, Barselone, Varšave i Moskve.

Egger prezentacija

Dekorativna kolekcija Egger 20/22 predstavljena je 18. februara 2020.godine. Pored trendova koji su bili razlog za naše okupljanje uveli smo kupce u teme najsavremenije tehnologije koja nam pomaže da komuniciramo sa novim klijentima, da dopremo do mladh, da ostvarujemo saradnju na svetskom nivou uz pomoć tehničke podrške i aplikacije za prepoznavanje dekora.

Grass prezentacija

Pinoles je distributer Grass okova koji je pokazao izvanredne rezultate na tržištu Srbije. Na obe prezentacije održane u februaru 2020. praktično smo  pokazali lakoću i jednostavnost rukovanja ovim okovom i naš veliki asortiman proizvoda, šarke, fioke, klizače, podizne sisteme i ostale brendirane porizvode koji pokreću nameštaj  prestižnih marki.

Objavljeno: februar 2020.