PREZENTENTACIJA PINOLES PROIZVODA

Kreativni susreti u Nišu

Firma Luvex iz Niša ugostila nas je u predivnom ambijentu hotela „Crystal light“, organizujući prezentaciju naših proizvoda i pružajući nam priliku da se predstavimo niškim arhitektama, dizajnerima  i vlasnicima enterijerskih kuća. Čast je bila družiti se i razmeniti vrlo korisne informacije i utiske sa profesionalcima iz naše branše. 

Ovakav potez, samo je još jedna potvrda da je strategija Pinolesa prvenstveno usmerena ka građenju partnerskih odnosa sa klijentima, pružajući im apsolutnu podršku i poverenje i pomažući im da rastu i razvijaju se, prateći nove trendove i prepuštajući se sigurnim rukama svog dobavljača.Prezentacija je održana timski sa našim dobavljačem Kronospan, čiji su predstavnici govorili o novoj FeelNess ultra matt liniji, Trend dekorima, Slim line kolekciji, poboljšanim karakteristikama i inovativnim tehnologijama korišćenim u proizvodnji ovakvih proizvoda.


Nosioci prezentacija ispred Pinolesa pokazali su koliko su posvećeni onome što rade i zajedničkim snagama, sa puno dobre energije, predstavili svoju kompaniju i proizvode u najboljem mogućem svetlu.

Sektor okova je predstavio okove Grass, globalne austrijske kompanije  koja iza sebe pored uspešne i duge tradicije  ima proizvode visokog  kvaliteta, preciznosti i inovativnosti. Podizni sistemi, fioke, klizači i šarke su proizvodi koji 65 godina unazad pronalaze mesto u opremanju enterijera i čine ga funkcionalnijim.

U Nišu smo premijerno predstavili novi Fenix program, koji je najpoznatiji proizvod renomiranog proizvođača Arpa industriale. Ovaj proizvod karakteriše upotreba nano tehnologije i korišćenje nove generacije akrilnih smola dodatno obrađenih elektronskim snopovima koji očvršćuju površinu. Bitna prednost ovog proizvoda je mogućnost termičkog repariranja površinskih mikro ogrebotina. Fenix program obuhvata ploče 10 mm za radne površine, HPL ploče 0,9 i 1,2 mm, sudopere i lavaboe u identičnim bojama. Jednostavnom obradom dobija se vrhunski proizvod fantastičnih karakteristika koji se definitivno razlikuje od ostalih.

Predstavili smo širok asortiman prirodnih furnira, od standardnih do rustičnih i vintage grčkog dobavljača Kaltsidis. Ovu priču dopunjuje i tehnički furnir na medijapan podlozi, vrlo pogodan za zidno oblaganje, kao i estetska dopuna kompletnog enterijera, a u pitanju je italijanski proizvođač 4design.

Delić atmosfere možete pogledati u nastavku:
 

 

Objavljeno: april 2022.