Radne površine za kuhinje

Mnoštvo završnih obrada

Kada biramo kuhinjsku radnu ploču, danas nam je na raspolaganju  mnoštvo različitih tonova, tekstura, završnih obrada i fantastičnih replika pravog drveta, mermera, kamena...ako nemate ideju šta želite, izbor nije lak. Glavna zamisao proizvođača radnih ploča je da svako može pronaći dezen po svom ukusu.  Predstavljamo vam tri  teme:  drvo dekori koji verno predstavljaju prirodno drvo; šarene i smele dekore mermera i klasičan mermer u mat varijanti. Ujedno se radi i o tri veoma moderna trenda kada je reč o kuhinjskim pločama.

U  temi drvo dekora koji verno predstavljaju prirodno drvo, izdvajamo Feelwood dekore kod kojih se tekstura i struktura poklapaju, čime se kreira autentičan i visoko kvalitetan izgled koji se traži. Ukoliko se koristite usklađene kant trake  postiže se izgled rezane građe. Utisak je da skoro i nema razlike u odnosu na pravo drvo ili furnir.

Druga tema je mermer.Odavnina je mermer sinonim moći, klase,elegancije...vremenom se njegova primena menjala, nekada je u enterijeru korišćen više, nekada manje,ali možemo slobodno reći da nikada ranije nismo imali ovoliko izbor radnih ploča, kao i HPL laminata, koji simuliraju mermer u njegovim najrazličitijim tonovima. Predstvaljamo vam Mermer Cipolino crno-bakarni F094 – veoma smeo, raskošan i efektan.

I Mermer Cipilono Sivi F093- Cipollino mermer je prepoznatljiv zbog izrazite prošaranosti. Bez obzira na dizajn, mermer unosi glamur u svaku prostoriju.

I treća tema je mermer, ali specifičan - beli mermer koji se poslednjih par godina vratio na velika vrata,ali strogo u mat varijanti. Deluje sofisticirano, elegantno, neprolazno!

Mermer može odgovarati bilo kom stilu, važno je naći pravi ton.

Ukoliko želite radne ploče jasnih linija od granita, kamena ili drveta, radne ploče sa ravnim kantom mogu da pruže ovakav stilizovan i sveden izgled. Odgovarajući zidni paneli i zidne lajsne ne samo da stvaraju usklađen i moderan dizajn, već se i lako održavaju što obezbeđuje duže trajanje visokog kvaliteta.

Kolekcija dekora radnih ploča