SUPER LETNJA AKCIJA

Egger letnja akcija do 31.avgusta

U periodu od 15.jula do 31.avgusta u našoj maloprodaji – Pinoles doo, Južni bulevar 2 – spremili smo super letnju akciju! 

Na akciji je dekor Hrast Bardolino H1145 ST10  po izuzetnoj ceni od 990 dinara/m²!

Dekor hrasta bardolino se savršeno može uklapati sa mnoštvom svetlih,ali i tamnih, pa i jarkih boja. Velika prednost, a samim tim i prodaja ovog dekora, uzrokovana je i time da su boje na njemu kompatibilne, struktura blago razigrana, a tonovi dopuštaju mnoštvo kombinacija čime hrast bardolino ima primenu i u kuhinjama, i u kupatilima, dnevnih sobama, dečijim sobama, poslovnih prostorima…praktično nema prostorije u kojoj bardolino sa još nekim dekorom ne može napraviti savršen izbor. 

Naš predlog jedne od kombinacija sa bardolino hrastom je dekoro W1100 ST9 – Alpsko bela koja ovaj dekor smiruje i otvara.

Dekor W1100 ST9 Alpsko bela je takođe na akciji i to po ceni od  1.381 dinara/m².

Ukoliko ste ljubitelj toplijih tonova, umesto bele predlažemo dekor Krem Bež U222 ST9. U kombinaciji sa bardolino hrastom dobićete jednu mirnu i toplu kombinaciju. 

Dekor Krem Bež U222 ST9 je na akciji po ceni od 1.281 dinar/m².

Nadamo se da su naši predlozi uspeli da vas inspirišu, a cene privuku da do 31.avgusta iskoristite ovu super ponudu. Cene su sa uračunatim pdv-om i sečenjem.Vidimo se!

Objavljeno: jul 2019.