Velux Integra krovni prozori

Doživite svoj dom u potpuno novom svetlu

Ako želite vrhunsku udobnost, rešenje za vas je VELUX INTEGRA®. Ovaj inovativni sistem prozora, unutrašnjih i spoljašnjih roletni sa daljinskim upravljanjem omogućuje vam otvaranje i zatvaranje samo jednim dodirom daljinskog upravljača. Koristite unapred definisane programe ili napravite sopstvene programe prema svojim potrebama: Waking-up (Buđenje), Airing out (Provetravanje) On holiday (Na odmoru) i još mnogo toga. Sa daljinskim upravljačem možete lakše i brže da dohvatite svaki prozor – sa bilo kog mesta u kući. VELUX INTEGRA® je najbolji izbor za svež vazduh i veću udobnost u prostoriji. Dostupan i u verziji električnog i solarnog napajanja.

Krovni prozori Velux

Prednosti koje nam omogućuju Velux Integra prozori su:

Svež vazduh i veća udobnost u prostoriji

Spavanje, tuširanje i kuvanje povećavaju ukupne nivoe vlage u našim domovima. Loš kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru ozbiljno utiče na naše opšte dobrostanje, ali nekoliko svakodnevnih rutinskih radnji može da ima veliki uticaj na vašu udobnost u zatvorenom prostoru. Dopustite da vam VELUX INTEGRA® krovni prozori pomognu. Jednostavno koristite unapred podešene programe za ventilaciju i uživajte u automatskom provetravanju.

Bezbednost doma bez brige

Zamislite kako bi bilo da sve svoje krovne prozore možete da zatvorite jednim dodirom. Sada to i možete sa inteligentnim VELUX INTEGRA® daljinskim upravljačem. Jednostavno pritisnite ikonu „Leaving home“ (Odlazak od kuće) i svi vaši VELUX INTEGRA® krovni prozori će se istovremeno zatvoriti, bez obzira na to gde se u kući nalaze.

Daljinsko upravljanje

Nema šanse da padne kiša

Šta ako počne da pada kiša a vi niste tu? Da, uvek isto pitanje, da li smo zatvorili prozore? Sada, svi  VELUX INTEGRA® krovni prozori se  prave  sa senzorom za kišu koji zatvara vaše prozore automatski ako počne da pada kiša – tako nikada ne morate da brinete o tome da će kiša naneti štetu vašem domu.

Velux Integra ima već 8 unapred podešenih programa. Pored toga, svoj Velux prozor sa ručnim upravljanjem možete nadograditi uz pomoć Integra upgrade Kit-a, u prozor sa automatskom kontrolom. I naravno, tu su neizostavne roletne sa takođe automatskim upravljanjem.

Velux Intergra krovni prozori