Velux Standard plus GLL

Nov, energetski optimizovan krovni prozor sa gornjim upravljanjem GLL 1055

Nov, energetski optimizovan krovni prozor sa gornjim upravljanjem održava vaš dom toplim i visoko energetski efikasnim. Zahvaljujući novom ThermoTechnologyTM izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi, ovaj krovni prozor karakterišu odlične izolacione osobine. Jedinstveni prozor sa gornjim upravljanjem je pogodan za sve visine ugradnje, a gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite sto ili sofu ispod i da još uvek komforno otvarate prozor.

  • Pocinkovana ručka u gornjem delu
  • Ventilacioni sistem u dva nivoa
  • Filter za prašinu i insekte
  • ThermoTechnologyTM
  • Dodatna dihtung guma
  • Sigurnosno staklo

Koristi manje energije

Novi napredni ThermoTechnologyTM izolacioni sistem pretvara vaš krovni prozor u dodatno moćni štit protiv vetra i hladnog vazduha. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom za dodatnu nepropustljivost vazduha, ovaj prozor nudi veću energetsku efikasnost i održava vaš dom toplim.

  • ThermoTechnologyTM

ThermoTechnologyTM Velux krovni prozor

Laka nadogradnja na daljinsko upravljanje

Ako želite da imate komfor takav da se vaš krovni  prozor na gornje upravljanje iz paketa Standard Plus pokreće na dodir dugmeta, možete ga veoma lako nadograditi na električno upravljanje daljinskim upravljačem, sa našim KMG 100K operaterom prozora i KUX 100 kontrolnom jedinicom. Takođe, veoma je praktičan za prozore koji su van domašaja.

Velux Standard krovni prozor

Sigurnosno staklo za dodatni mir

Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovog krovnog prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Idealno je kada želite dodatnu sigurnost i mir.

Objavljeno: jul 2016.