Višenamenski materijali

Jedinstven odabir za Vaš dom

Nameštaj izrađen koristeći jedan od višenamenski materijal koji se proteže kroz svaku prostoriju vašeg doma može biti odlična opcija za uređenje modernog doma, ujedno Vam može uštedeti vreme koje biste inače potrošili pri odabiru materijala za svaku pojedinačnu prostoriju.

Tehnološki razvijeni višenamenski materijali poput Compacta, kvarcnih i mineralnih ploča pogodni su za razne namene, a njihovo poznavanje i pravilna uporaba dizajnerski će zaokružili svaki prostor, iskoristiti pun potencijal materijala i osigurati dugovečnost i bezvremensku lepotu svakog prostora.

Compact ploča jedan je od novijih materijala na tržištu i poseban je upravo po svojoj neverovatnoj otpornosti.

Biće  vam jasno da se radi o izuzetno čvrstom materijalu ako spomenemo da se često koristi u najzahtevnijim uslovima enterijera i eksterijera, čak i kao jedinstvena fasadna obloga. Vrlo je čvrst i ima nosiva svojstva do te razmere da se od njega često izrađuju i korpusi dizajnerskih kuhinja, ali i sanitarnih prostora, wc kabina kao i  namještaja za spoljašnju upotrebu. 

Zašto Compact?

  • izuzetno čvrste elegantno tanke ploče najotpornije od svih pločastih materijala
  • praktičan je
  • ima raznovrsnu primenu

Compact ploče imaju mogućnost upotrebe u baš svakom prostoru i od njih je moguće izraditi nameštaj poput ormara, radnih površina u kuhinjama ili komoda. Mogu se naći u ulozi kupatilskih elemenata, radnih stolova, sobnih vrata i brojnih drugih. 

Za sve one koji su spremni da naprave korak više kod uređenja svog životnog ili radnog prostora  compact ploče su idealan odabir. Jedan su od bezvremenskih elemenata koji su uvek u trendu i izgledaju besprekorno elegantno. Odaberete li ovaj materijal možete biti sigurni da ćete na njihovo održavanje trošiti minimalno vremena i energije.

Objavljeno: februar 2022.