Volpato Gola profili

Minimalni materijal, maksimalna rešenja

Moderni enterijeri se ne mogu zamisliti bez Gola profila koji podržavaju elegantnost i čistinu linija. Svi Gola profili, sa svojim vezivnim dodacima, dizajnirani su tako da montažu maksimalno pojednostave. 
Prednost koju Gola profili pružaju je u tome što svojom jednostavnošću i pružanjem neisprekidane linije, stvaraju osećaj beskonačnosti. 

Odsustvom klasičnih ručica izgled kuhinjskih elemenata ugodan je za oko, ali ostavlja i utisak kuhinje koja je čista, uredna i bezvremenska.

 

Gola profili dizajnirani su za postizanje različitih estetskih rezultata, kombinujući moderni izgled aluminijuma sa bilo kojim drugima materijalima.


Volpato Industrie u svojoj ponudi pruža tri grupe profila:

Ekstrudirani aluminijumski Gola profili svoj asortiman upotpunjuju bojama koje su na profile nanete procesom eloksaže, gde se ponovo ne dovodi u pitanje kvalitet koji ova fabrika pruža.
U beloj, crnoj, antracit ili aluminijum boji, pogodni su za sve kombinacije bilo drvnih ili uni dekora, sjaja ili mata, za neograničena stilska rešenja.

Iz ove ponude, izdvajamo Gola Clap profile, koje su dizajneri iz Volpata načinili da sa samo dva profila, koji mogu pratiti i horizontalne i vertikalne linije, ispune sve prohteve koje vaša kuhinja zahteva. Spojnice, koje su patentom zaštićene, omogućavaju brzu i laku montažu.

Iz Classic grupe izdvajaju se:
1. Vertikalni profili namenjeni kabinetima sa vratima - mogu biti srednji (instalirani između dvoje vrata) -profil 1.5  i krajni (ugrađeni na ivicama ili za jedna vrata) - profil 1.6.
2. Horizontalni profili su takođe različitih vrsta:
 U obliku slova L (1.2) - namenjen za prostor ispod radne ploče 
 U obliku slova C ( 1.3 ) -za prostor izmedju fioka
3. Profil za gornje kuhinjske elemente ( 1.4 ) sa instaliranom diht gumom, radi mekog i   nečujnog zatvaranja gornjih kuhinjskih vrata.


Za inovativan, moderan i bezvremenski dizajn.