Trendovi koji pomeraju granice poslovanja

Dizajn kancelarijskog nameštaja i enterijera

Koji su trendovi uređenja za 2023. i koji su stilovi dizajna preporučljivi za ovu godinu?

Preporučljivo je pogledati trendove dizajna enterijera svake godine. Posebno one za koje mislimo da će trajati duže od narednih nekoliko meseci. Većina ideja na ovoj listi, trebalo bi da izdrže test vremena, što ih čini lakšim za usvajanje, a i proširuje našu svest o tome šta sve postoji. Izgled vaše kancelarije oslikava stanje vaše  kompanije, a svi znamo koliko je bitan prvi utisak.

Kancelarijski nameštaj i konkretni dekori:

Svetli drvo dekori kombinovani sa belom bojom

Dizajn kancelarijskog enterijera i nameštaja

 

Drvo dekor je neutralan i savršeno će se uklopiti za kancelarijski namestaj. S druge strane, može se koristiti kao pozadina za smelije elemente.

 

Prodecor design

Možete se odlučiti za različite drvo dekore oplemenjene iverice kako Eggera, tako i Krionospana i Falca jer će sve imati isti efekat. Toplije ili hladnije nijanse će blago oblikovati okruženje, a svakako su savršena opcija za integraciju ove boje u kancelariju.

Moderne letvice na stolovima i komodama

Trednovi koji pomeraju granice poslovanja

U Pinoles-u Vam nudimo veliki izbor materijala različitih debljina, tekstura i dekora za opremanje u potpisu 4design-a.

Kancelarija uređena sa drugačijim dizajnerskim rešenjima i kvalitetnim materijalima, koji u enterijer unose luksuz i prefinjenost jeste zapravo Techno Veneer.  Pločasti materijal karakterističnog dizajna, koji se može koristiti na različite načine – za nameštaj, plafone, zidove, oblaganje stubova i slično.

Mermer za upečatljiv izgled

Trednovi koji pomeraju granice poslovanja

Gentas COMPACT SKALA MERMER 5643 je jedno od najidealnijih rešenja da upotpunite kancelarijski prostor.

Radni sto u Vašoj kancelariji, moze biti upečatljiv, ne samo po minimalističkom dizajnu, već i po materijalu od kog jer napravljen.

Rustičnan ambijent

Trednovi koji pomeraju granice poslovanja

U rustičnom stilu najvažnije su sloboda, toplina i prirodnost.

Za ljubitelje furnira preporučujemo renomirani grčki brend specijalizovan za proizvodnju u oblasti drvne industrije, naročito po pitanju furnira. Kaltsidis FURNIRANI MDF VINTAGE HRAST RUSTIC 18.

Tamno drvo i tamni tonovi

Trednovi koji pomeraju granice poslovanja

Egger MDF PIETRA GRIGIA CRNA PERFECT MAT F206 PM u kombinaciji sa Kronospan UNIVERom BRONZANI HRAST K090 PW je još jedno “uniqe” dizajnerko rešenje, koje će sigurno izdržati test vremena.

Lagano ali sigurno ovaj stil je osvojio savremene ljude svojom paletom boja i prijatnošću koju donosi prostoru.

Kancelarijski nameštaj može ukazati drugima da ste vi lideri na tržištu. Zbog toga mnoge firme ulažu dosta napora u kreiranje poslovnog prostora jer žele kako svojim zaposlenima tako i klijentima da obezbede ugodan, a u isto vreme, estetski lep prostor.