Negujemo vrednosti

Društvena odgovornost kao temelj našeg poslovanja

Od osnivanja do danas, želja za aktivnim doprinosom lokalnoj zajednici pokretač je inicijativa na polju društveno odgovornog poslovanja kompanije Pinoles d.o.o.  Pažljivo pratimo i osluškujemo potrebe zajednice u kojoj poslujemo nastojeći da u rešavanju društveno značajnih pitanja, reagujemo adekvatno, pravovremeno i u najboljem interesu ljudi.

Kao poseban deo naše odgovornosti posvećujemo sportu, jer je poznato da sport povezuje pojedince, timove, zajednice, ističe njihove zajedničke vrednosti i ideale, prevazilazi kulturološke i etničke podele. Kroz sport se deca uče kako da poštuju pravila, kako da sarađuju, kako da kroz rad postižu uspeh, ali i kako da podnose poraz.

Sport je važna disciplina za ceo život!

Upoznajte naše šampione FK Čukarički sa Banovog brda,
tim koji se pozicionirao u vrhu srpskog fudbala. Na čelu stručnog štaba je Saša Ilić, legenda srpskog i jugoslovenskog fudbala. 

Rekorder po broju nastupa za Partizan, koji kao trener beleži fantastične rezultate sa Čukaričkim, u svojoj izjavi još je dodao:

“Izuzetno cenim činjenicu da je „Pinoles“ prepoznao sve što ovaj klub radi za srpski fudbal, ujedno i činjenicu da smo mi klub sa pravim vrednostima, da smo u suštini svi jedna velika porodica. Trudimo se da kroz ono što mi pokazujemo na terenu vratimo na najbolji mogući način ljudima koji nam pomažu, a sve na obostrano zadovoljstvo. Drago nam je što je „Pinoles“ kao firma prepoznala sport kao značajan segment našeg društva, očigledno je da ih vode ljudi koji su zaljubljenici u fudbalsku igru”

Pročitajte sta je još Saša Ilić rekao na temu – Dobar primer društveno odgovornih kompanija

I baš kao i sportisti koji sebi postave cilj i do toga imaju puno izazova, tako i mi kao kompanija funkcionišemo da bismo inspirisali ljude da postignu više i bolje.

Nastavljamo u sportskom duhu – Idemo zajedno u nove pobede!

Objavljeno: mart 2022.