Premijera predstave za decu „Bambi“

Kao svaka društveno odgovorna kompanija Pinoles tokom svih ovih godina, razvijajući svoje usluge, pomaže i sponzoriše razne kulturne, sportske i humanitarne akcije.

S obzirom na važnost dece i njihovog fizičkog, društvenog i emotivnog razvoja, Pinoles je više donacija namenila deci i omladini i njihovom obrazovanju. Isto  kao i aktivnostima koje će i najmlađima obezbediti bezbedno okruženje i zdravije odrastanje.

Zajedno smo proslavili 73. rođendan  Malog pozorišta „Duško Radović“  i premijeru predstave za decu „Bambi“.  Po motivima romana  Feliksa Saltena u režiji Bojane Lazić.

Premijera predstave za decu „Bambi“

Reč rediteljke:

U dubokoj, prostranoj, mekoj i mirisnoj šumi rodilo se lane Bambi. Prva osoba koju je Bambi ugledao, kada je došao na svet, bila je mama. Ona mu je pomogla da stane na noge, štitila ga od surovog sveta i volela svim srcem. Mama ga je naučila da bude hrabro lane koje, u svojoj borbi za opstanak, nikada ne odustaje i nikada se ne predaje. Ipak, jednog zimskog dana, u šumu, među srne, došao je ON. I mali Bambi nikada više nije video svoju mamu. Ostao je sam i beskrajno tužan. Ali, smrt nije kraj.

Bambi shvata da majčina ljubav ostaje sa njim i u njemu, a sećanje na mamu nikada ne bledi. Ta ogromna ljubav, koja živi i posle smrti i kao anđeo čuvar bdi nad njim, pomogla je Bambiju da ne bude usamljen, utešila ga je, dala mu je snagu da ponovo stane na noge i nastavi dalje da korača kroz život. I zato, „Bambi“ nije predstava o smrti, već je predstava o ljubavi.

Premijera predstave za decu „Bambi“

Ponosimo se time što smatramo i postupamo tako da uspeh treba podeliti sa drugima.