Prijateljstvo i saradnja

Dugogodišnja uspešna saradnja

Dana 13.01.2018. godine, sektor logistike je organizovao prigodnu svčanost u godini jubileja u restoranu u Batajnici.  U lepom ambijentu restorana ˝Kod  Džoa˝, uz prijatnu atmosferu i druženje, večeru koja priliči svečanosti, i odzivu koji je bio stopostotan,  proveli smo u odličnom raspoloženju i medjusobnom druženju divno subotnje veče.

Ukazali smo čast našim prevoznicima u onoj meri kojoj oni ukazuju našoj firmi u profesionalnom obavljanju prevoza.  U sklopu svečanosti, organizovali smo ujedno i ispraćaj u zasluženu penziju našeg najstarijeg člana kolektiva  i vozača Babić Dragoslava, koji nije krio emocije.

Sve prisutne je svojim govorom pozdravio rukovodilac logistike Nikola Domanović, koji je istakao značaj transportne podrške u  logističkoj podršci našoj prodaji, i sveukupnom građenju poslovnog imidža naše firme i zauzimanju liderske pozicije na tržištu.

Posebno nam je bilo drago što je među prisutnim prevoznicima bio i naš kolega, prevoznik Stojičić Željko iz Novog Sada , koji je prošle godine preživeo tešku saobraćajnu nezgodu, a za koga smo svi dali nesebični doprinos bržem ozdravljenju.

Svim kolegama prevoznicima smo poželeli sreću, zdravlje i mirne puteve i da i dalje još jače utvrdimo partnerske odnose.

Objavljeno: januar 2018.