Drvene letvice u enterijeru: 4Design

Drvene letvice u enterijeru i dalje su jedna od karakteristika savremenog dizajna.

Bilo da su sačinjene od masiva drveta, tehničkog furnira ili pak od sirovine koje poseduju karakteristike drveta, ovaj trend nastavlja da raste.

Ukoliko se odlučite da vaš životni prostor upotpunite drvenim letvicama ili panelima, varijante po pitanju teksture drveta, dekora i nijansi sa kojima ćete se sustresti, su brojne. Kako biste odabrali opciju koja je jedinstvena, a sa druge strane i istrajna u vašem enterijeru, potrebno je sagledati nekoliko pojedinosti, poput dugovečnosti, održavanja i dizajna.

Drvene letvice u enterijeru: 4Design

Naravno, ključan aspekt dugovečnosti drvenih letvica je upravo izbor materijala.

Kvalitetan materijal poseduje izdržljivost koja istovremeno odiše toplinom i autentičnošću. Dok letvice i paneli od masiva traju znatno duže, dosta su skuplji i zahtevaju redovno održavanje. Tehnički furnir je opcija koja nudi brojne pogodnosti slične masivu, za dosta niže troškove.

Kompanija 4Design proizvodi dekorativne panele od tehničkog furnira koje daju efekat drvenih letvica, zahvaljujući upravo njihovoj inovativnoj tehnologiji.

Drvene letvice u enterijeru: 4Design

Uz presovanje tanko sečenih listova furnira, koji su pažljivo odabrani i obojeni, a zatim i isečeni, paneli su dizajnirani tako da budu prilagodljivi svim potrebama sa jedinstvenim motivima.

Pažljivo sečeni i dizajnirani paneli, se potom lepe na medijapan, ivericu ili podlogu koja odgovara vašem projektu. 4Design paneli su prilagodljivi i mogu se postaviti po vašoj želji, vertikalno, horizontalno ili dijagonalno. Mogu se kombinovati, po svojim motivima, nijansama i širinama.

Inspiraciju pronalazimo u narednim fotografijama, koje prikazuju prilagodljivost 4Design panela.

Tehnički furnir je lakši za održavanje od masiva, a daje isti efekat kao i drvene letvice sačinjene od istog. Zidovi od drvenih letvica i panela su osvojili svet dizajna svojom originalnošću i polako ali sigurno postaju deo svakog novog projekta.

Posetite nas i upoznajte se sa inovativnim 4 design materijalima

Pinoles kontinuirano prati svetske trendove i na srpsko tržište donosi inovacije po pitanju dizajna enterijera i izrade nameštaja. Baš zato, u našem salonu imate priliku da se upoznate sa vrhunskim materijalima ovog brenda.

Nudimo veliki izbor materijala različitih debljina, tekstura i dekora za opremanje savremenih poslovnih, javnih prostora, ali i stanova i kuća. Istražite naš online katalog i posetite nas u Južnom bulevaru 2.

Uz parking mesta, rampu za kolica i mogućnost dolaska sa kućnim ljubimcima – Pinoles salon otvoren je za sve klijente.

Čekamo vas!

Objavljeno: februar 2024.