Drvene obloge – trend koji se ne zaustavlja!

Razmišljate o transformaciji svog doma, ali želite da idete korak ispred kada su trendovi u pitanju?
Trendovi dolaze i odlaze, smenjuju se različiti stilovi, kombinuju se različiti materijali, tonira se raznim bojama.

A, šta je danas trend?
Pa, sasvim sigurno drvene obloge i letvice za zidove. Gotovo svaki projekat ne izostavlja ovaj drveni detalj, bar jedan zid u stanu biće pokriven toplinom ovog stila.

Drvene obloge za zidove postoje vekovima. U stvari, nikada nisu ni izašle iz mode – već su samo tokom vremena evoluirale i izgradile ono što imamo danas – pregršt izbora u paleti raznolikih materijala i profila. Danas, sa gomilom stilova drvenih obloga na tržištu, relativno je lako nadograditi svoje zidove, a time i kompletan ambijent, kreirajući oazu stila, harmonije i elegancije.

Drvene obloge – trend koji se ne zaustavlja!

Poslednje dve godine drvene obloge kucaju na sva vrata i ne pokazuju znake usporavanja, baš naprotiv, rast predviđamo i u narednom periodu. Lepota drvenih obloga je u tome što funkcioniše sa većinom stilova, besprekorno se povezuje sa modernim domovima, ali takođe može da ponudi kraljevski vazduh za one sa luksuznijim ukusom.

Drvene obloge – trend koji se ne zaustavlja!

Drvene obloge ne samo da su estetski element, one imaju i zaštitno svojstvo, produžuju životni vek vaših unutrašnjih zidova.

Odlučili ste se za drvene obloge? Samo napred! Mi smo tu da vam pomognemo.

Drvene obloge – trend koji se ne zaustavlja!

Pinoles vam nudi upravo ono što vam treba!

Italijanski proizvođač 4design omogućio je da realizujemo vaše ideje. U ponudi imamo raznolik izbor drvenih obloga, rađenih po specijalnoj tehnologiji. U pitanju je tehnički furnir koji je apliciran na medijapan podlogu, a koji je profilisan u više oblika.