Egger 24+ prezentacija

U poslednjoj nedelji januara, imali smo priliku da zajedno sa timom iz Egger kompanije, organizujemo prezentaciju nove Egger 24+ dekorativne kolekcije.

Prezentacija koja je održana u Radisson Collection Hotel-u. Okupila je sve naše drage saradnike, prijatelje i klijente, koji su od Egger tima saznali sledeće:

  • Koje su to karakteristike novih inspirativnih dekora
  • Koliko je važan održivi i zdravi aspekt stanovanja
  • Koje su im dostupne digitalne usluge, koje povezuju sve elemente nove kolekcije
Egger 24+ prezentacija

Kolekcija koja se vodi sloganom  „Vreme je za više“, nudi upravo to – više rešenja, više mogućnosti i više inspiracije.

Raznolikost i Elegancija

Trendovi poput, drvnih dekora, kamenih površina koje deluju autentično, dekora inspirisanih metalima i platnima, kao i brojnih uni pastelnih dekora, osnova su nove dekorativne kolekcije.

U kolekciji se nalazi više od 300 kombinacija dekora i struktura, 19 PerfectSense noviteta i 75 kombinacija dekora i  struktura kod radnih ploča. 11 autentičnih struktura, sa sinhronizovanim porama, mat površinama i površinama visokog sjaja, upotpunjuju dizajn vašeg prostora.

Egger 24+ prezentacija

Egger tim stavlja i poseban fokus na održivost materijala i zdrav aspekt stanovanja

Nova dekorativna kolekcija, inspirisana pokretom održivosti, sadrži dekore izrađene od drveta iz kružne ekonomije. Posmatrajući drvo kao naš najdragoceniji resurs, Egger na svojim digitalnim kanalima nudi transparentno prikazan ekološki učinak stvaranja novih dekora. Povezujući sve nove elemente kolekcije, Egger nudi unapređenu web stranicu i aplikaciju koja je povezana sa folderom koji sadrži sve informacije o novoj kolekciji. Uz Virtuelni Dizajn Studio, svako naredno uređenje enterijera, biće znatno lakše.

Uz nove mogućnosti koje nam Egger nudi, inspiracije za buduće projekte su brojne.

Egger 24+ prezentacija

Do tada, istražite nove Egger dekore na Pinoles sajtu!

 

Objavljeno: februar 2024.