Falco dekori

Y676 Light Piemona Oak i Y678 Brown Piemona Oak

Opremanju enterijera se pristupa iz više uglova. Prednost današnjeg vremena u svetu dizajna su brojne mogućnosti u teksturama, bojama i šarama. Smisleno kombinovanje stilova može biti vrlo interesantno.

Pored danas popularnih svedenih i jednostavnih formi dizajna, uz drvo dekore, enetrijer može imati pečat i rustike ili polustilskog dizajna.

Falco dekori

Efekat sa fotografije se može postići primenom Falco dekoraY676 i Y678.

Mešanje tamnog drveta sa svetlim drvetom izgleda šik. Nameštaj tamnog drveta je idealan za igru sa kontrastima. Na primer, ako imate veoma svetli drveni pod, tamni komad nameštaja će učiniti da se oba elementa ističu mnogo više.

Trendovi koji prate savremeni način življenja su orijentisani na jednostavne i svedene forme, neutralnih boja, toplih tonova. Na narednih fotografijama vidimo primenu Falco dekora Y676 Light Piemona Oak u moderno inspirisanoj kuhinji.

Zahvaljujući svedenosti radnih ploča ili zidnih obloga koje su inspirisane mermerom ili kamenom, rustičan izgleda drvo dekora u kombinaciji sa istim, može doći do izražaja na elegantan način.

Falco dekori

Bez obzira da li više volite rustični stil, stil seoske kuće ili elegantnu, modernu estetiku, svetli hrast se može prilagoditi vašim potrebama.

Ova fleksibilnost prilagođavanja osigurava da se tonovi sletlog hrasta mogu neprimetno uklopiti u bilo koji dizajn kuhinje, dodajući vrednost i karakter. Kuhinja od svetlog Falco hrast dekora Y676, je bezvremenska i neutralna u dizajnu.

Falco dekori

Svetli hrast daje kuhinji suptilan i topao izgled, a ipak sofisticiran.

Falco dekori ispunjavaju najzahtevnije standarde u proizvodnji i jedini je proizvođač Mirror gloss ploča sa obostranim sjajem. Pogledajte ponudu i posetite salon!

Objavljeno: februar 2024.