Furnirani crni MDF

Upoznajemo vas sa još jednim novim trendom, koji polako, ali sasvim sigurno zauzima važnu poziciju u dizajniranju prostora. Prostor koji je upotpunjen modernim elementima i uobličen urbanim linijama, oživljava ambijent na jedan sasvim poseban način.

Materijal koji nam pruža mnoge mogućnosti i inspiraciju za moderan nameštaj je crni MDF. Još jedan iskorak u inovacijama i trendovima koji upotpunjuju, definišu i uobličavaju prostor, gde je imaginacija bezgraniča. MDF sa crnom jezgrom, ili vlaknasta ploča srednje gustine, je svestran i moderan materijal koji je savršen za širok spektar primena. Sačinjen je od drvenih vlakana koja su kombinovana sa specijalnom bojom i smolom, čineći crni MDF pločom koja je gusta i ujednačena po celoj debljini ploče. Jednobojna crna MDF ploča, može se testerisati ili oblikovati i bušiti bilo gde, a ivica će ostati crna.

Furnirani crni MDF

Idealan je za kreiranje nameštaja, dekorativnih panela i zidnih obloga, jer obezbeđuje konzistentnu i ravnu površinu koja se može farbati ili furnirati. Pinoles i ovoga puta odgovara sve prisutnijem trendu i donosi nove proizvode koji će odgovoriti svakom kretivnom zahtevu i inspirisati nove projekte.

Kako bi pogodnosti crnog MDF-a, zaista bile prikazane, najbolje je kombinovati ga uz furnir poput hrasta ili oraha. Furnir hrasta ima širok spektar upotrebe, koristeći se uglavom za nameštaj zbog dobro definisane strukture prirodnog drveta, koji može uneti toplinu i svežinu u svaki prostor. Furnir oraha sa druge strane, koji može biti i dosta tamnije braon nijasne, ima finu do umereno grubu teksturu, pružajući autentičan izgled bilo kog komada nameštaja ili obloge.

Istražite mogućnosti novih artikala iz našeg furniranog programa.

Objavljeno: decembar 2023.