Elegancija postaje svakodnevica

SIGE  – kuhinjske korpe i ostave

Kada su u pitanju projekti preuređenja enterijera uvek tražimo način da to bude nešto novo i pomak u pogledu funkcionalnosti i kvaliteta.
Uredna i dobro organizovana – tako bi trebala da izgleda savremena kuhinja. Kuhinja u kojoj su svakodnevne aktivnosti maksimalno olakšane i u kojoj je boravak i pripremanje hrane čisto uživanje. Zbog toga su dobra funkcionalnost i iskorišćenost prostora prioritet kom težimo kada je reč o uređenju kuhinje.
Bez obzira da li se radi o maloj ili velikoj kuhinji, uvek razmišljamo kako najbolje iskoristiti svaki milimetar i dobiti dodatni prostor za odlaganje. Konstantne inovacije na polju dizajna enterijera sa sobom su donele i brojna rešenja za skladištenje i organizaciju koja vrlo uspešno rešavaju problem nedostatka prostora i nereda u kuhinji.
Nove završne obrade i materijali omogućili su da bojama i dizajnom odgovaraju modernim domovima.  SIGE kuhinjske korpe, ostave i police koje vam predstavljamo u nastavku se u potpunosti prilagođavaju najoptimalnijoj organizaciji vašeg kuhinjskog prostora.

SIGE kuhinjske ostave jednostavnog dizajna

Elegancija postaje svakodnevica

SIGE kolone svojim jednostavnim dizajnom garantuju dobru organizaciju koja će zadovoljiti i najveće perfekcioniste među nama.

Ako ste u potrazi za rešenjima koja će skladištenje i organizaciju u vašem kuhinjskom ormaru dovesti do savršenstva, mogli biste se zaustaviti na kuhinjskim kolonama. Osim što dobijate dodatni prostor za čuvanje namirnica, njihova velika prednost je što neverovatnom lakoćom kuhinjske ormare pretvaraju u ostave jednostavnog dizajna.
Ovaj sistem omogućava dobru preglednost i pristupačnost smeštenim stvarima zbog potpunog izvlačenja kolona sa klizačima.  Klizači poseduju soft-close mehanizam za lagano otvaranje i tiho zatvaranje.

Izvlačne korpe za donje kuhinjske elemente

Elegancija postaje svakodnevica

Zahvaljujući dizajnu izvlačnih korpi koje se ugrađuju u donje elemente svaki predmet, flaša ili posuda ima svoje mesto.

Izvlačne korpe u donjim kuhinjskim elementima često se koriste za skladištenje brojnih sitnica poput začina i namirnica koje je dobro imati pri ruci prilikom pripreme hrane.

Izvlačne kuhinjske korpe za dobru iskorišćenost ugaonog prostora
Ugradnja ugaonih korpi u donjim kuhinjskim elementima omogućiće vam dodatni prostor za odlaganje u teško dostupnom – “slepom” delu ugaonog ormara. Na taj način ćete osigurati dodatni prostor za velike posude, šerpe, lonce koji će vam biti lako dostupni sa mehanizmom koji se pokreće jednostavnim otvaranjem ormarića

Izvlačne kuhinjske korpe za dobru iskorišćenost ugaonog prostora

Elegancija postaje svakodnevica

Ugradnja ugaonih korpi u donjim kuhinjskim elementima omogućiće vam dodatni prostor za odlaganje u teško dostupnom – “slepom” delu ugaonog ormara.


Na taj način ćete osigurati dodatni prostor za velike posude, šerpe, lonce…  Sudovi će vam biti lako dostupni sa mehanizmom koji se pokreće jednostavnim otvaranjem ormarića.

Postignite savršenstvo sopstvene kuhinje tako što ćete prioritet staviti na organizaciju i red. Maksimalno iskoristite postojeći prostor i napravite dodatni prostor gde god je to moguće.
Istražite naš webshop i pronađite kuhinjske korpe i ostave. One će omogućiti da svaki delić prostora u kuhinji bude iskorišćen i vaše kuhinje budu dobro organizovane i uredne.