FUNKY ARHITEKTURA & SMART SPACE ENTERIJERI

Danas Vam predstavljamo arhitektonski studio koji odiše pozitivnom energijom i sjajnim idejama i referencama - Archisystem.

Novembra 2009. Bavimo se projektovanjem, izvođenjem i opremanjem prema projektu- odnosno, kreiramo, nalazimo rešenja, i sprovodimo ih do kraja- „ključ u ruke“. 

Pre svega je zadovoljstvo... uživamo u lepom, kreativnom, onome što nudi savremena tehnologija, načinu na koji može da odgovori na funkcionalne zahteve savršenom estetikom... takođe u posetama Italiji odakle je većina firmi sa kojima sarađujemo, od kojih učimo i trudimo se da ta iskustva primenimo i radeći ovde nameštaj po našem dizajnu/meri.

Uklopiti kvalitetno rešenje u restriktivan budžet, a da bude brzo, i da bude jedinstveno.

Spremnost na saradnju svih učesnika procesa, otvorenost za izazove, poverenje, poštenje, odlučnost , hrabrost i ljubav.

Srećni smo što smo imali prilke da doprinesemo ovakvoj ideji i ljudima koji je promovišu. Zahvalni smo našim kolegama Goranki Trivanović i Radovanu Steriću na predivnoj saradnji, Saši Trišiću koji je bio projekt menadžer, i naravno Novaku i Jeleni Đoković na ukazanom poverenju i poštovanju prema onom što smo zajedno uradili. Bilo je to fantastično iskustvo!

Montekarlo je fenomenalna lokacija za posao, a za život- još više. To je sistem toliko uređen da bezmalo frustrira svojom striktnošću- ali na dobro se brzo navikneš i počneš da uživaš u izvesnosti udobnog , sigurnog i organizovanog okruženja. Mi smo kreirali koncept internacionalnog lanca, pa se nadamo novim uspešnim restoranima Eqvita svuda po svetu.

Restoran Eqvita, Monte Carlo

Radujemo se da kažemo da su naši klijenti uglavnom „ lepi“ ljudi, po duhu, shvatanjima, moralnim i drugim nazorima, i po smislu za poslovanje i za lepo. Verovatno se pronalazimo sa sebi sličnima, entuzijastima koji prepoznaju vrednost neposrednog  okruženja, funkcionalnost, estetitku ili jednostavno dobru investiciju. I lako se razmimoilazimo  sa onima koji to nisu...Tako da srećom-  pratimo trendove po meri projekata i stvaramo nove!

Ograničena, potcenjena i izmanipulisana, nažalost. 

Edukacija tržišta da arhitektura nije „nacrtaj mi nešto popodne kad stigneš, pa mi sutra pošalji“ već složen i promišljen proces koji nosi mnogo rada, znanja, isustva, vremena i energije, i ako je sve kako treba, donosi brojne dobrobiti i zadovoljstva svima koji imaju bilo kakve veze sa tim procesom.

Razgovor je vođen sa članicama tima: Milenom Starčević i Mirjanom Bezmarević. Web strana ovog divnog tima: www.archisystem.rs