Jednostavno prirodno

Pukotine i grube pore hrasta su nagalašene strukturom ST37 Fellwood Rift, a zatvaranje ivica se može postići trakom sa poprečnim presekom.

U današanje vreme neprestalne jurnjave i gužve, jednostavnost i prirodnost su postali imerativi ka kojima svi težimo. Svima nam je potreban mir i odmor. Egger je u skladu sa tim kreirao nove dekore i strukture koji trebaju preko našeg nameštaja da unesu smirenost u naše domove.

Elegantna kombinacija prirodnih materijala toplih tonova

Tendecijom ka što prirodnijem izgledu dobijen je autentičan izgled i neverovatno prirodan utisak radne ploče kod koje se tekstura i struktura preklapaju i dobija se autentična prirodna površina drveta. Egger je razvio novu strukturu ST37 Fellwood Rift sa grubim pukotinama i porama hrasta i dva, nova dekora hrasta koji, u kombinaciji sa strukturom,  daju neverovatno stvaran izgled površine koja neodoljivo podseća na masivno drvo.

Radna ploča Natur Halifax H1180 ST37

Kuhinjska radna ploča H1180ST37 Halifax Natur je fabrički ravno kantovana s jedne strane i više nema klasičnog zaobljenja ivice već ima modernu, ravnu formu. Zatvaranje ivica se može postići sa kant trakom sa poprečnim presekom.

Ravan kant na radnoj ploči i traka sa poprečnim presekom

Dekor je ispraćen i u CPL Laminatima za razna oblaganja, zidnim oblogama i pultovima za kuhinjska ostrva. Dekor Halifax je urađen u dve vartijante, tamnijoj i svetlijoj, pod nazivima Halifax tamni H1181 ST37 i Halifax natur H1180 ST37
Radna ploča Tamni Halifax H1181 ST37

Objavljeno: avgust 2016.