Napredak u funkcionalnosti i dizajnu – Homapal Magnetic & Boards

Sadržaj

Otkrivanje multifunkcionalnih magnetnih ploča Homapal-a

Homapal Magnetic & Boards jedinstven je spoj funkcionalnosti i dizajna, idealan za različite primene. Odlikuju se velikom snagom magnetnog držanja zahvaljujući ugrađenoj gvozdenoj foliji, što omogućava lako pričvršćivanje i uklanjanje dokumenata pomoću magneta.

Ove ploče dolaze u širokom spektru boja i po njima se može pisati kredama ili markerima, a neke čak nude smanjenu refleksiju svetlosti za potrebe projekcije. Njihova svestranost čini ih pogodnim za upotrebu u rasponu od opremanja prodavnica do nameštaja u različitim prostorima, pokazujući savršenu simbiozu funkcije i estetike.

8207 Magnetic Board White Matt / Projection and Boardmarker

Napredak u funkcionalnosti i dizajnu
Napredak u funkcionalnosti i dizajnu

Multifunkcionalni dekor dizajniran kako za projektovanje tako i za pisanje markerima na tabli.

Sa debljinom od 1,0 mm i dostupnim u veličinama 3050×1220 mm i 2440×1220 mm, ima melaminsku završnu obradu za izdržljivost. Bela mat površina ovog dekora optimizuje vidljivost za projekcije, istovremeno pružajući glatku površinu za pisanje, što ga čini idealnim za edukativne i profesionalne postavke.

8211 Magnetic Board Green Matt / Chalk

Napredak u funkcionalnosti i dizajnu
Napredak u funkcionalnosti i dizajnu

Mat zelena završna obrada sa magnetnim svojstvima, dizajnirana za funkcionalnost i estetsku privlačnost.

8211 Magnetic Board Green Matt / Chalk ima melaminsku završnu obradu, dostupna u veličinama 3050×1220 mm i 2440×1220 mm, sa debljinom od 1,0 mm. Ova ploča kombinuje praktičnost sa modernim izgledom i pogodna je za različite primene od kancelarijskih prostora do obrazovnih okruženja.

8214 Magnetic Board Smokey Blue Matt / Chalk

Napredak u funkcionalnosti i dizajnu
Napredak u funkcionalnosti i dizajnu

Magnetna tabla sa prepoznatljivom zagasito plavom mat završnom obradom.

Ova ploča kombinuje praktičnost magnetne funkcionalnosti sa jedinstvenom estetikom površine kompatibilne sa kredom. Dizajniran je za svestranost i stil, idealan za okruženja u kojima su i vizuelna privlačnost i korisnost ključni. Ploča je dostupna u standardnim veličinama sa debljinom od 1,0 mm, što osigurava da odgovara širokom spektru aplikacija.

Napredak u funkcionalnosti i dizajnu

Sve informacije o Homapal Magnetic & Boards možete pronaći u Pinoles salonu ili na sajtu Homapal.

Objavljeno: mart 2024.