Neutralne boje u enterijeru

Neutralno nije dosadno

Svaki detalj koji ima posebno mesto u vašem entrijeru može doći do izražaja, ako je koncepcija osmišljena da osnova bude u neutralnim bojama. Struktura drveta dolazi do izražaja ako je sve u neutralnim tonovima. Mogućnosti ubacivanja detalja u enterijer sa neutralnim bojama su beskonačne.

Neutralne boje nisu dosadne

Obzirom da težimo kvalitetu i dugotrajnosti ovako uređen prostor je najpogodniji za lako osvežavnje detaljima (jastucima u raznim bojama, figurama i ukrasima na pločama i zidovima, vazama i saksijama i sitnim aksesoarima).

U stilskom prostoru, sa stilskim detaljima na zidovima i kaminom, nameštaj neutralnih boja i jednostavne forme, pruža mogućnost igranja sa detaljima, kao što je ogledalo u baroknom stilu.

Neutralne boje nisu dosadne

Neutralne boje ističu strukturu drveta i daji mogućnost da se u prostor ubace tamni drveni tonovi.

Neutralne boje nisu dosadne

Tamni drveni tonovi ne zatvaraju i smanjuju prostor u meri u kojoj se prostor zatvara kad su izraženo jarke boje u enterijeru.

Jako osvetljena prostorija sa neutralnim bojama izgleda još prostranija.

Neutralne boje nisu dosadne

Da biste dobili više celina možete prostor pregrađiti vratima sa ogledalom između kojih je dekorativni zid. Iza vrata i pregrade je prostor iskorišćen za druge namene. Ogledala vizuelno povećavaju smanjen prostor i daju utisak prostranijeg enterijera.

Neutralno nije dosadno

Jarke boje, u ovom slučaju, bi u prostoru bile izražene u odrazu ogledala i prostor ne bi imao prividnu veličinu koju ima sa neutralnim bojama.

Svakako neutralne boje nikako ne mogu biti dosadne ako prostor doživljavamo kao prostor za vizuelano uživanje i opuštanje. Mi sami sebi detaljima dajemo efekat razdraganosti uz detalje jarkih boja, života uz billjke i elegantnosti uz rustičan ili barokni detalj.

Pogledajte asortiman naših proizvoda u Pinoles online katalogu ili nas posetite u našem salonu u Južnom bulevaru 2.

Pločasti materijali renomiranih svetskih brendova – sve na jednom mestu

U naš asortiman uključili smo svetski poznate brendove kao što su austrijski Kronospan i Egger.  Italijanski brendovi Saviola, Arpa, nemački Grass i Kleiberit, a tu su i renomirani brendovi Hranipex, Kaltsidis, Sveza i mnogi drugi.

Uspešnom dugogodišnjom saradnjom sa proizvođačima, na naše tržište donosimo inovativne proizvode koji se sa lakoćom uklapaju u savremene enterijere i izgled svakog prostora podižu na viši nivo.

Uz dodatne usluge koje nudimo, kao što je precizna CNC obrada pločastih materijala i i uz kvalitetne okove, prilagodićemo materijal tako da bude maksimalno funkcionalan i estetski uklopiv u vaš prostor.

Objavljeno: maj 2023.