Elletipi kante za separaciju otpada

Sadržaj

Sve veća količina i složenost otpada predstavljaju izazov za naš ekosistem. Otpad koji nije biorazgradiv i koji se ne može pravilno reciklirati puni naše okeane i deponije. Procenjuje se da se svake godine širom sveta prikupi oko 11 milijardi tona čvrstog otpada, a prosečan čovek na dnevnom nivou proizvede i čak do četiri kilograma smeća. Uzmimo plastični otpad kao primer.

Elletipi kante za separaciju otpada

Nedavna studija je pokazala da je od 6,3 milijarde metričkih tona proizvedenog plastičnog otpada, samo 9% reciklirano.

Loše upravljanje otpadom  doprinosi klimatski promenama i uzrokuje zagađenje vazduha, vode i zemljišta. Sortiranje i reciklaža, važan su korak svakog pojedinca za upravljanje svakodnevnim otpadom. Separacijom otapada, a potom i njegovom reciklažom, značajno štedimo resurse. Podaci nam govore da za svaku tonu recikliranog papira, može da se uštedi čak 17 stabala i 50% vode.

Separacijom otapada, a potom i njegovom reciklažom, značajno štedimo resurse. Podaci nam govore da za svaku tonu recikliranog papira, može da se uštedi čak 17 stabala i 50% vode. Time što se opredeljujemo za pravilno odvajanje otpada, mi smanjujemo količinu smeća, umanjujemo procenat zagađenosti, štedimo energiju i omogućavamo ponovno korišćenje otpada u razne svrhe.

Elletipi kante za separaciju otpada

Italijanska kompanija ELLETIPI, proizvodi rešenja za kućno sortiranje otpada već 67 godina.

Njihove Elletipi kante za otpad, prevazišle su probleme skladištenja i sortiranja otpada u prostorijama doma. Modularni, fleksibilni sistemi su dizajnirani tako da odgovaraju fiokama ili ormarima bilo koje veličine, maksimalno koristeći sav raspoloživ prostor. Instalacija ugradnih Elletipi kanti je jednostavna.  Klizne, izvlačne ili ring kante su lake za upotrenu i raznovrsne. Pored navedenih funkcionalnih prednosti i minimalističnog dizajna, završne obrade dolaze u nizu boja, olakšavajući ceo proces separacije.

Elletipi proizvodi u Pinoles asortimanu

Kante za smeće su proizvod sa kojim smo predstavili Elletipi brend u našem asortimanu. Kreativno dizajnirane kante montirane na vrata, multifunkcionalne i kante za velike fioke štede prostor, dok istovremeno pružaju visok nivo funkcionalnosti i odličan kvalitet.

Prodaja proizvoda brenda Elletipi u Pinolesu

U veoma bogatom Pinoles asortimanu nalaze se proizvodi marke Elletipi, koji će se savršeno uklopiti u enterijer kuhinje i ostalih prostorija.

Pogledajte online koje smo sve proizvode ovog renomiranog italijanskog brenda sa dugom tradicijom pripremili za vas ili posetite naš salon na odličnoj lokaciji – Južni bulevar 2 u Beogradu.

Ovde možete obaviti i kupovinu uz pomoć našeg osoblja, koje će vam lično predstaviti Elletipi i artikle drugih brendova.

Objavljeno: oktobar 2023.