Grass Vionaro fioka

Savršena forma i funkcija

Najpraktičniji deo u jednoj kuhinji su fioke u kojima je celokupan sadržaj pregledan i na dohvat ruke. Kao i sve ostalo, fioke su doživele evoluciju pa sad imaju veću nosivost, lepši izgled, jednostavnije se održavaju i lakše otvaraju, čak i pri velikim opterećenjima.

Dizajn, pažnja posvećena detaljima, precizno kretanje i kvalitet odlika je savršene forme Grass Vionaro fioka. Stranice širine od samo 13 mm  napravljene su od materijala najvišeg kvaliteta i nude fioku sa vrhunskim dizajnom i  prostorom za skladištenje,kao i funkcionalnom tehnologijom koja se poklapa sa savršenom formom.


Savršenstvo pravog ugla
Ravne bočne stranice-unutra i spolja.

Minimalistički i luksuzni vizuelni dizajn

Odlikuje se minimalističkim dizajnom, jako tankim stranicama koje omogućavaju više smeštajnog prostora i mogućim opterećenjem od 40kg po fioci.
Zahvaljujući posebnom sistemu klizača, fioke ostaju stabilne i kada su maksimalno izvučene pod najvećim opterećenjem, a da pritom sve vreme klize veoma lako.
Fioke su dostupne u bojama - bela i antracit.

Idealan dodatak
Minimalizam i  elegancija su trendovi našeg vremena.

Vionaro nastavlja spoljašnju eleganciju frontova fioka do unutrašnjosti. Umetnute fioke su lepo zaokružene profilom prednjeg panela u istoj boji kao i stranice.

Jedan klizač-različite opcije i mogućnosti

Vionaro je zasnovan na isprobanom i testiranom Dynapro skrivenom klizaču i tako postaje modularno sistemsko rešenje.To znači da fioke od drveta i Vionaro(metalne) fioke, koriste isti klizač i nude prostor za moderan dizajn nameštaja koji tačno odgovara vašim željama.

Potpuno sinhronizovani klizači omogućavaju tiho,nečujno otvaranje fioka,a poboljšana funkcija pomoću novog liquid ublaživača  daje mogućnost i mekog zatvaranja.
 


 

GRASS Dynapro je jedan od vodećih sistema skrivenih klizača sa integrisanim uređajem za podešavanje visine, bočne strane i nagiba, kao i opcionom funkcijom podešavanja dubine koja se može naknadno ugraditi. Sva podešavanja su bez alata, lako dostupna i jednostavna za rukovanje.