Nosači polica

Sinonim za savremenu eleganciju

Police svih oblika i veličina su savršen dokaz da dizajn i funkcionalnost mogu biti u harmoniji. Zidne otvorene police su trend koji  zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti nikada neće izaći iz mode, ali to ne znači da je njihovo pravilno oblikovanje uvek lako. Dilema sa kojom se susreću svi oni koji su sebi obezbedili neki  model glasi: kako rasporediti stvari na njima a da se pritom ne stvori zbrka i nered.

Korisnost je često prioritet, dok stil zauzima pozadinski deo priče kada je opremanje stana u pitanju. Ali to ne mora uvek biti pravilo. Bez obzira da li pokušavate da otkrijete najbolji način za čuvanje začina u kuhinjama ili samo želite da pronađete način za uređenje vaših radnih površina, uvek je dobro iskoristiti sve ormane, fioke, a posebno police i to na mnogo kreativnih načina.

Crni detalji su sinonim za savremenu eleganciju. Savršeni su za prostorije u kojima dominiraju bele i sive nijanse, kao i svetlo drvo. Za moderne enterijere u minimalističkom ili rustičnom stilu dekorativni detalji poput ručica, čiviluka ili nosača uvek predstavljaju jedinstvene ukrase.

GTV crni nosači za police će se sigurno svideti onima koji vole da eksperimentišu sa dekorima.

Ako nosače upotpunite sa belim, sivim ili crnim dekorom polica, unosi se nota elegancije i harmonije koja prožima ceo enterijer.

U kombinaciji sa drvenim policama u svetlim tonovima, crni nosači se uklapaju u minimalistički stil, dok u  kombinaciji sa betonom i metalom stvaraju jedinstveni efekat svojstven savremenim enterijerima.