Ručice za nameštaj

Lepota u detaljima

Ručice za nameštaj su jedan od najčešće korišćenih dodataka u različitim životnim prostorima. Odabirom odgovarajućih ručica postiže se lepši izgled kuhinje, bilo da su upadljivo modernog dizajna ili elegantno tradicionalne.

Svakodnevno korišćenje fioka u kuhinjama,spavaćoj sobi,kupatilu ili hodniku zahteva funkcionalne ručice za nameštaj i s obzirom na to, one ne bi trebale biti samo estetski detalj već bi fokus trebao biti stavljen i na praktičnost.

Kada je u pitanju odabir ručica za kuhinjske elemente opcije su beskonačne.
Iako možda mislite da to nije najveća briga kada se radi renoviranje u punom obimu, ovi često zanemareni detalji nesumnjivo mogu podići vrednost bilo kog elementa iz kuhinjskog prostora jer eliminišu osećaj monotonosti .

Dugmići i ručice za elemente su odličan način da unesete nešto jedinstveno i upotpunite  dizajn vaše kuhinje.

Ručice za nameštaj mogu biti izradjene od različitih materijala,različitih završnih obrada ,kao i različitih oblika.Izradjuju se u širokom rasponu veličina i dužina ,a fokus je gotovo uvek stavljen na oblik i prateće detalje.
Ukrasne ručice za nameštaj koje imitiraju tradicionalni stil- posebno su popularne, ali i one nešto klasičnijeg tipa, ovalne ili pravougaone.
Ručice tamnijih boja  dodatno će istaći svetle kuhinjske elemente,dok će ručice od nerđajućeg čelika izgledati odlično u savremenoj kuhinji.
Kakve god moderne ručice da odaberete prilikom uređenja vaše kuhinje znajte da nećete pogrešiti i da ćete enterijeru dati završni prijatan izgled.

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor ručica različitih dimenzija, obrada,  kao i oblika.

Objavljeno: decembar 2021.