Svet kuhinjskog dizajna pun ideja i inspiracije

Volpato diht lajsne

Kada dizajnirate ili redizajnirate kuhinju postoji više elemenata  sa kojima se možete poigrati: kuhinjski elementi, fioke, radne ploče, kao i završni detalji sa kojima kuhinja postaje skladna i funkcionalna.

Jedan od takvih detalja je i kuhinjska diht lajsna koja se često isporučuje sa radnom pločom. Međutim, ako ste nameštaj izrađivali po meri ili ste se odlučili da samo osvežite postojeći izgled, pitanje izbora diht lajsne pre ili kasnije postaje značajno.

Diht lajsna je funkcionalno i estetski važan deo kuhinje

Čak i ako su sve površine u kuhinji savršeno ujednačene, između kuhinjske ploče i zida može ostati mali razmak. U većini kuhinja odstupanja od idealnih horizontala i vertikala su značajna, tako da  praznine mogu biti veoma uočljive. Diht lajsne su namenjene za pokrivanje prelaza izmeđju radnih površina u kuhinji i zida.

Radne ploče od iverice vrlo su osetljive na vlagu,zato su diht lajsne izuzetno bitan element za zaštitu  kuhinjskih ploča od mogućeg oštećenja vodom, hemijskim sredstvima ili ostacima hrane.

Naš asortiman Volpato diht lajsni je raznolik da zadovolji zahtev svakog kupca kada je u pitanju dizajn i usklađivanje sa dezenom radne ploče.

Diht lajsne dodatno ukrašavaju kuhinju i čine da celokupan prostor deluje  skladnije i celovitije.

Diht lasjne se sastoje od pvc baze sa integrisanom diht gumom u transparentnoj ili sivoj boji. Navlaka za bazu može biti pvc, aluminijum, kao i pvc aplikovan aluminijumskom folijom.

Svaka diht lajsna ima svoj set uglova i završetaka.

 

Novi dizajn diht lajsne čini je vizuelno manjom i svedenijom, a savršeno se uklapaju sa svim dekorima kuhinjskih radnih ploča.

 

Volpato diht lajsne odlikuje:

  • visok kvalitet
  • oblik i bojom prilagođena svim radnim pločama
  • dugotrajnost
  • lako održavanje
  • jednostavna montaža

Objavljeno: jun 2022.