Volpato sokle

Osnova modernog kuhinjskog dizajna

Svaka od komponenti koje ukupno čine nameštaj ima svoja posebna svojstva i načine primene. Njihovom upotrebom možemo značajno unaprediti izgled i funkcionalnost nameštaja na način koji možda nismo ni očekivali.

Iz široke palete proizvoda Volpato industrie,izdvojamo artikal koji svojom diskretnošću daje fini završni detalj vašoj kuhinji.

U  ponudi imamo veliki izbor sokli, bilo da su od legure aluminijuma ili od termoplastične smese, u visini koja zadovoljava sve potrebe modernog enterijera.

Svaka sokla, nezavisno od obrade, ima instaliranu diskretnu diht gumu, čime se obezbedjuje što bolje prijajanje sokle za pod i na taj način sprečava prodiranje tečnosti, prašine i drugih materija.

Svaka visina sokle ispraćena je i montažnim nogicama koje mogu parirati svim potrebama koje zahteva jedna kuhinja,kao i uglovima i završecima kako bi sve bilo u savršenoj celini.

Savršeno iskorišćen prostor - skrivena fioka

U cilju maksimalne iskorišćenosti prostora ispod donjih kuhinjskih elemanata rešenje je Volpato skrivena fioka.

Fioka za soklu je dizajnirana tako da se može montirati na bilo koju soklu minimalne visine 120mm i na ekonomičan i jednostavan način stvoriti dodatni prostor za odlaganje.