ORGANOID: pogledajte, dotaknite, pomirišite…

Doživite iskustvo cvetanja šarenih alpskih livada u vašem enterijeru.

Organoid površine i dekorativni motivi unose prirodu u zatvoren prostor, oživljavajući svaki kutak. Prirodni dizajn Organoid materijala podržava naše zdravlje i stvara dobru atmosferu. Kreira prostor koji poboljšava koncentraciju, smanjuje stres i pozitivno utiče na naše raspoloženje.

Veliku većinu svog života provedemo u zatvorenom prostoru, a prijatan i opušten život je nešto za čim uvek tragamo. Važno je da se pobrinemo i da naš unutrašnji prostor bude ispunjen prirodnim elementima i da odiše mirom.

ORGANOID: pogledajte, dotaknite, pomirišite…

Organoid vraća vezu između onoga što pripada zajedno: čoveka i prirode.

U ubrzanom savremenom svetu, povezivanje sa prirodom je od vitalnog značaja za naše mentalno i fizičko zdravlje, kao i za naše blagostanje. Kombinacijom estetike, funkcionalnog dizajna i brojnih pozitivnih kvaliteta, enterijer upotpunjen Organoid-om, čini da se u bilo kom prostoru osećamo kao kod kuće. Asortiman je pažljivo kreiran i nudi rešenje za svaki projekat.

Netretirana prirodna vlakna oživljavaju osećaj prirode kroz izgled, miris i dodir, a njegova očuvana svojstva nas inspirišu da zastanemo na trenunak i iskusimo ih svim našim čulima. Sirovine, poput latice ruža, lavande, mahovine, alpskog cveća i sena, nežnim proizvodim procesom postavljaju se na organske obloge od lana, stvarajući održiv i obnovljiv materijal.

ORGANOID: pogledajte, dotaknite, pomirišite…

Organoid površine nisu zaptivene i time pod svojim prstima možemo osestiti vlakna, koja u našim prostorijama oslobađaju prirodan miris bez veštačkih aroma. Međutim, ukoliko je to potrebno, Organoid površina može biti zaptivena.

Organoid površine mogu imati različite primene u dizajnu enterijera. I to kao dekorativna obloga za nameštaj, akustični zidni element, plafonski element, 100% prirodni tapet, podne ploče i kao samolepljiva folija za laku instalaciju na staklene i druge površine.

ORGANOID: pogledajte, dotaknite, pomirišite…

Šareno cveće, pravo alpsko seno, mahovina, kafa i lišće, pretvaraju se u prirodne površine koje bude sva naša čula. Mirisna prirodna vlakna, zadržavaju svoje karakteristike kroz celokupni proizvodni proces. Proces je sertifikovan i garantuje kvalitet svojih svojstava. Postupak proizvodnje je klimatski neutralan i održiv. Sirovine potrebne za Organoid površine, nabavljaju se iz neposredne blizine kompanije, u austrijskim Alpima.