PerfectSense mat lakirane ploče

Bez obzira na to što kreirate, projektujete ili montirate, Egger vam nudi sve na jednom mestu.

U eri brzog napredovanja i inoviranja, priroda postaje sve važnija. Svojom izražajnošću, dubinom i prirodnošću, Egger se maksimalno približio izvornom – spajajući prirodu i svoje materijale. Novina u Egger dekorativnoj kolekciji 2024+ su 10 novih dekora na MFC-u, kao i  4 nova dekora na MDF-u.

PerfectSense mat lakirane ploče

PerfectSense lakirane ploče na iverici su kombinacija dva visokokvalitetna proizvoda na jednoj održivoj nosivoj ploči od iverice. Reč je o kombinaciji površinske teksture Feelwood sa autentičnim motivima drveta i PerfectSense Matt površine sa  „antifingerprint“ svojstvima koja štite od neželjenih tragova prstiju. Zahvaljujući činjenici da na PerfectSense površinama ne ostaju tragovi prstiju, tamne i mat površine bez problema mogu koristiti čak i porodice sa malom decom. Dakle, elegancija i funkcionalnost se međusobno ne isključuju čak ni u svakodnevnom porodičnom životu.

Pored toga, lakirana površina PM PerfectSense Premium Matt, uni dekorima daje posebno mat svojstvo i jedinstvenu smirenost površine jer se kao osnova koriste MDF nosive ploče ili laminat.  Na površini dekora ne ostaju tragovi prstiju i to zaokružuje izgled i taktilnost ovog mat uni dekora. Zahvaljujući svojoj poboljšanoj otpornosti, PerfectSense Premium ploče se mogu primjenjivati na vertikalnim i horizontalnim površinama, kao što su ploče radnih stolova, pultovi i police.

Karakteristike PerfectSence kolekcije:

  • imaju antibakterijsko svojstvo u skladu sa ISO 22196
  • otporne su na uobičajene mrlje i brojna sredstva za čišćenje
  • otporne na visoke temperature i vlagu
  • bez ostavljanja tragova prstiju
  • olakšano čišćenje
PerfectSense mat lakirane ploče

Pinoles salonu u Beogradu objedinili smo ponudu Egger materijala.

Posetite nas u Južnom bulevaru 2, u samom srcu Vračara i upoznajte se sa materijalima koje nudimo. Sa obezbeđenim parkingom, rampom za kolica i dozvoljenom ulazu za kućne ljubimce – naš salon otvoren je za sve klijente!

Takođe, možete istražiti naš katalog proizvoda online putem, te odabrati materijal koji se najbolje uklapa u vaš enterijer.

Objavljeno: mart 2024.