Personalizovana kuhinja uz nove Egger radne ploče

Kada je u pitanju personalizacija vašeg kuhinjskog prostora, izbori koje donosite govore o vašim dizajnerskim preferencijama kao i potrebama vašeg stila života. Prepoznajući ovo, Egger je pažljivo proizveo svoju kolekciju radnih ploča koja služi kao osnova kuhinjske estetike, spajajući funkcionalnost sa privlačnošću.

Pojava nove Egger dekorativne kolekcija, označava transformativni trenutak u dizajnu kuhinja, nudeći vlasnicima kuća i dizajnerima neuporediv niz opcija. PerfectSense kolekcija, sa svojim izuzetnim mat završnim obradama, podiže ambijent svake kuhinje. Egger standardne radne ploče pružaju izdržljiva, elegantna rešenja koja su otporna na habanje i svakodnevno korišćenje.

Personalizovana kuhinja uz nove Egger radne ploče

Za one koji su privučeni toplinom drveta, Feelwood asortiman predstavlja niz tekstura i nijansi koje oponašaju prirodnu lepotu drveta bez refleksije svetlosti

U eri u kojoj kuhinje služe ne samo kao mesto za kuvanje, već i kao središte za okupljanje i zabavu, potraga za materijalima koji kombinuju lepotu sa otpornošću nikad nije bila veća. Egger radne ploče, sa svojim površinama koje su otporne na udarce i ogrebotine, imaju veliku primenu. Bilo da se radi o prolivanju jutarnje kafe ili udaru ispuštenog pribora, ove radne ploče zadržavaju svoje prvobitno stanje.

Personalizovana kuhinja uz nove Egger radne ploče

Osim kuhinje, Egger raznovrsne radne ploče nalaze svoje mesto u raznim okruženjima gde su funkcionalnost i higijena najvažniji. U okruženju restorana, ugostiteljskih objekata i drugih, ove površine nude praktično, ali estetski privlačno rešenje.

Egger standardne radne ploče, dolaze u debljini od 38mm i tri dimenzije: 4100x600mm, 4100x650mm i 4100x920mm (pult). Ekspanzivni izbor 59 dekora radnih ploča, svedoči o posvećenosti kvalitetu, inovacijama i izvrsnom dizajnu. Nudeći širok spektar stilova, od prirodnog šarma drvo dekora, do urbane privlačnosti kamenih i metalnih reprodukcija, Egger pruža rešenje za svakog.

Personalizovana kuhinja uz nove Egger radne ploče

Prikaz radne ploče PIETRA GRIGIA CRNA F206 ST9, možete videti u projektu izvedenom u prethodnih par meseci, na sledećem linku: daibau.rs

Objavljeno: april 2024.