Laminatni pod na zidu

Zidovi i plafoni obloženi laminatnim podovima

Egger laminatni i dizajnerski podovi ne stvaraju jedinstven utisak samo dok su u horizontalnom položaju, već i vertikalno daju zidovima inovativan izgled čime kreiraju posebnu atmosferu u prostoriji. Ako se pojedini delovi zida istaknu podnim daskama, dobija se osećaj posebne unutrašnje dekoracije! Takođe i oblaganje celog zida doprinosi izvanrednom optičkom utisku i u potpunosti menja prostoriju.

Laminatni pod na drugačiji način

Drvene dekoracije retro izgleda i autentični optički detalji od drveta sa svojim živahnim bojama trenutno su podjednako traženi kao i materijali poput betona i metala.

Moderan dizajn sa klasičnim laminatni podom u dekoru hrasta

Egger kolekcija dizajnerskih podova i laminata objedinjuje sve ove trendove u dekorima. Aktuelni trendovi u podovima, posebno u obliku velikih daski ili snažnih površina, mogu se preneti na zid i stvoriti jedinstven i originalan izgled pri uređenju enterijera jednog prostora.

Podovi na drugi način

Oblaganje zidova je idealno za renoviranje kako stambenih tako i poslovnih prostora. Prvobitno stari i istrošeni zidovi u par koraka mogu postati optički savršeni. Za oblaganje zidova se koriste svi paneli bez obzira na to kojih su dimenzija daske za podove. Na zidovima ili na plafonu, novi dekor stvara jedinstven izgled prostora.

Laminati koji menjaju dom

Laminatni pod, potpuno drugačije.

Laminatni pod, potpuno drugačiije

Objavljeno: avgust 2017.