Praktična rešenja za savršeno organizovnu kuhinju

SIGE – kuhinjske korpe i ostave

Kuhinja je srce svakog doma, mesto gde započinjemo dan i zato bi trebalo da bude uređena po našoj meri i u skladu sa našim navikama. Živimo u modernom, ubrzanom svetu i sve manje imamo vremena i energije da održimo kvalitet života na željenom nivou. Zato je jako važno da prostor u kom provodimo najviše vremena bude uređen, funkcinalan,organizovan i estetski prijatan.

Od svih prostorija u domu, dizajniranje i organizovanje kuhinje često zna da bude najkompleksniji deo. Efikasna organizacija prostora može značajno da unapredi funkcionalnost i udobnost vašeg svakodnevnog života i boravka u kuhinji. Bez obzira da li živite u malom stanu ili prostranoj kući, ključ je da prilagodite organizaciju prostora svojim potrebama.

Funkcionalno uređena kuhinja uključivaće opcije za skladištenje svih potrebnih namirnica za pripremu obroka, posuđe ili dekorativne komade.

Uštedite prostor koristeći uske elemente

Ako nemate velike elemente na raspolaganju – uključite male i visoke žičane korpe u svoj prostor. Postavite uža rešenja na ključnim mestima u kuhinji, na primer u blizini regije za pripremu hrane i skladištenje posuđa.

Praktična rešenja za savršeno organizovnu kuhinju

Uski kuhinjski elementi mogu da budu važan saveznik ukoliko imate malu kuhinju ili jednostavno želite da maksimalno iskoristite prostor. Ovi elementi su savršeni za optimizaciju prostora i pružaju dodatno mesto za skladištenje.

Žičane kuhinjske ostave

Odlaganje zaliha namirnica za pripremu hrane je uvek dobrodošlo, tako da je ostava jedan od standardnih delova kuhinje pri projektovanju. Potreba za njima je značajno porasla kako se povećala tendencija izostanka malih kuhinjskih ostava iz projektovanja stambenih jedinica, što zbog nedostatka prostora kod malih stanova, što zbog skupih kvadrata. Danas se ostava najčešće krije iza visokih kuhinjskih elemenata, pored ugradnih frižidera, iznad i ispod ugradne rerne ili u delovima kuhinjskog ostrva. Često je ostava opremljena bogatim i korisnim, pažljivo dizajniranim okovom za sortiranje namirnica, a sve u cilju da olakša i učini preglednim unutrašnjost kuhinjskih elemenata.

Praktična rešenja za savršeno organizovnu kuhinju

Sige kuhinjske ostave su idealne za čuvanje hrane i uštedu prostora u kuhinji. Visoke jedinice imaju čvrste police velikog kapaciteta i izdržljivosti čiji  vrhunski dizajn svakoj kuhinji daje stil i dodatni prostor za odlaganje.

Ugaoni elementi

Idealan izbor za ugaone kuhinjske ormariće su Sige rotirajući kuhinjski elementi koji omogućavaju iskorišćenost prostora  i veće skladištenje zaliha. Kada kuhinja postane prostor u kojem se svakodnevno odvijaju brojne aktivnosti, praktičnost postaje ključna.

Praktična rešenja za savršeno organizovnu kuhinju

Ugaona rešenja sa žičanim rotirajućim elementima čine kuhinjske zadatke lakšim i efikasnijim. Brzi pristup svim potrebnim stvarima omogućava vam da uživate u kuvanju i organizaciji bez nepotrebnog gubljenja vremena.

Praktična rešenja za savršeno organizovnu kuhinju

Dizajnirani da potrošačima olakšaju život i pomognu im da organizuju svoju kuhinju sa stilom,  ovi proizvodi se ističu svojim modernim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i lakoćom upotrebe.

Bez obzira na ograničen prostor, iskoristite svaki deo na najbolji mogući način i stvorite funkcionalan i stilizovan kutak za pripremu hrane. Zahvaljujući inovativnom dizajnu Sige žičanih korpi i ostava koje kombinuju tradicionalne materijale sa modernim i funkcionalnim čelikom.

Žičane elemente možete da nabavite online ili posetite Pinoles salon na adresi Južni bulevar 2 radi konsultacija sa našim stručnim timom. Pomoći ćemo vam da napravite najbolji izbor skladno vašim afinitetima i potrebama. Zajedno ćemo osmisliti elemente za vaš enterijer koji će biti lepi, funkcionalni i dugovečni.

Uz obezbeđen parking, rampu za invalide i slobodan ulaz za vaše ljubimce, odabir i razgledanje zičanih elemenata postaju pravo zadovoljstvo!

Objavljeno: januar 2024.