Predstavljamo KronoOriginal 8573 i 5341

Kada birate pod koji biste želeli da imate u svom domu ili poslovnom prostoru, bez mnogo dileme možete izabrati KronoOriginal laminatni pod. Prednosti su mnogobrojne. Ovi laminatni podovi su otporni na udarce i pritisak, a zbog svoje posebno tvrde površine otporni su na ogrebotine i habanje. Koncentrisana pojedinačna optećerećenja nameštaja ili drugih teških predmeta neće oštetiti Krono Original laminatne podove i obično ne ostaju tragovi pritiska. Otporni su na toplotu tj. plamen, a takođe i na svetlost, što bi značilo da neće promeniti boju ili izbledeti usled direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. KronoOriginal laminati se zahvaljujući modernom klik sistemu brzo i lako ugrađuju. Zahvaljujući proizvodnji visoke tehnologije, nevidljivi spojevi garantuju zaštitu od vlage i prljavštine. Pogodni su za sisteme podnog grejanja sa toplom vodom i ono što je svakoj domaćici najvažnije, lako se održavaju.

Ovom prilikom predstavljamo dva dekora koja su se svojim dezenom izdvojila u ponudi KronoOriginal laminata.

Laminatni pod Kronostep 5341 (10/32)

Laminatni pod sa oznakom 5341 debljine 10 mm iz kolekcije KRONOSTEP, klase 32/AC4, u boji prirodnog drveta, sa rustičnom završnom strukturom. Svaka daska je naglašena četvostranim žlebom što daje utisak prirodnih dasaka. Pogodan je za ugradnju u stambenim i umereno prometnim poslovnim prostorijama.

Predstavljamo KronoOriginal 8573  i 5341

Bezvremena kombinacija estetike i funkcionalnosti. Laminatni pod Kronostep 5341 (10/32) je idealan izbor za one koji traže trajno rešenje bez kompromisa na stilu. Bilo da renovirate svoj dom ili obnavljate poslovni prostor, ovaj pod će uneti notu topline i elegancije u svaki ambijent.

Laminatni pod Super Natural Classic 8573  (8/32 i 14/33)

Laminatni pod sa oznakom 8573 se može pronaći  u dve kolekcije: SUPER NATURAL CLASSIC, debljine 8 mm, klase 32/AC4 i TITAN PRESTIGE debljine 14 mm, klase 33/AC5. Ovo je pravi izbor ukoliko želite da opremite više različito prometnih prostorija istim dekorom u boji drveta. Pod je pogodan za uklapanje uz razne komade nameštaja, kako moderne tako i rustične. Laminatni podovi klase 33 su najtrajniji laminati koji izdržavaju najprometnije uslove korišćenja.

Predstavljamo KronoOriginal 8573  i 5341

Jedinstvena karakteristika ovog laminata je njegova sposobnost da se savršeno uklopi uz razne komade nameštaja, bez obzira na njihov stil – bilo da je u pitanju moderni minimalizam ili rustični šarm.

Ako želite da kupite najkvalitetniji laminat, Beograd je idealna lokacija na kojoj ćete pronaći ono što tražite. Naš salon se nalazi u Južnom bulevaru 2, na Vračaru. Imaćete priliku da se i sami uverite u kvalitet izloženih materijala i na licu mesta odaberete boje i dezene koji će se savršeno uklopiti u enterijer. Ponudu naših proizvoda možete pogledati i u online katalogu proizvoda i proveriti cene laminata.

 

Objavljeno: mart 2024.