Prezentacija furniranih flexy ploča i MDF panela

Techno Veneers by 4Design Srl

U decembru u fantastičnom prostoru Impact Hub-a u Beogradu, u organizaciji sa časopisima Arhitekta i Koncept, održan je još jedan B2B event namenjen arhitektama, dizajnerima i enterijeristima.

Pinoles je prezentovao  novi, ekskluzivni materijal Techno veneers, italijanske kompanije   4DESIGN srl, čiji smo generalni zastupnici.

Prezentacija furniranih flexy ploča i MDF panela

Bilo nam je zadovoljstvo prezentovati ove proizvode sjajnoj ekipi arhitekata i dizajnera, i provesti  kišno popodne u sjajnoj atmosferi i priči o novim idejama, novim materijalima, projektima i vizijama za budućnost.

Furnirane flexy ploče i zidni paneliTECHNO VENEERS by 4DESGIN vrlo brzo osvajaju srca  svakog arhitekte i krajnjeg korisnika.  U ponudi furnir koji je dostupan u različitim završnim obradama i daje mogućnost za stvaranje jedinstvenog i prefinjenog dizajna. Stolar je možda onaj koji im se najviše i obraduje jer ove ploče drastično skraćuju vreme izrade,  daju vrhunski kvalitet i širok sektar modela i vrsta furnira.

Furnirane mdf ploče sa različitim završnim obradama i vrstama drveta, mogu se koristititi kao zidne obloge, obloge plafona i kao frontovi nameštaja. Oblaganje stubova, kružnih stolova, pultova, dekorativnih elemenata sa flexy mdf pločama koje su furnirane i dostupne u različitim oblicima i vrstama drveta je ogromna prednost  Flexy Techno veneers kompanije 4Design srl.

Prezentacija furniranih flexy ploča i MDF panela

Budite inspirisani uz Techno Veneers proizvode i oplemenite vaš enterijer. Hvala svima na poseti i druženju i vidimo se uskoro na nekoj novoj prezentaciji. Do sledećeg druženja pogledajte atmosferu sa prezentacije furniranih flexy ploča i MDF panela.

Objavljeno: januar 2023.