Savršena sinergija estetike i praktičnosti

Falco Mirror Matt

Falco Mirror Matt ploče su odgovor na potrebu za funkcionalnim i estetski privlačnim rešenjem u svetu dizajna enterijera. Sa svojim sofisticiranim izgledom, otpornošću na otiske prstiju i višestrukom upotrebom, ove ploče donose harmoniju između stila i praktičnosti. Bez obzira na to da li oblikujete novi prostor ili unapređujete postojeći, Falco Mirror Matt ploče su pouzdano rešenje koje stvara prostor vredan divljenja i udobnosti.

Kolekcija Falco Mirror 3.0 je svojoj ponudi priključila nove savršene dekore Mirror Matt.  Šest neutralnih uni dekora koji su veoma jednostavni i laki za kombinovanje  :  Y200 – Black ;  Y318 – Slate Grey ;  Y345 – Cool Grey ;  Y350 – Cashmere  ;  Y351 – Satin  ;  Y105 – Snow White.

Savršena sinergija estetike i praktičnosti

Nova kolekcija Mirror Mat nam donosi izuzetna svojstva površina. Antibakterijska i protiv otisaka prstiju. Zatim, homogena čvrsta površina koja ima visoku hemijsku i termičku stabilnost. Lako se čisti neabrazivnim sredstvima, mekana na dodir, otporna na grebanje tako da se može koristiti na vertikalnim i horizontalnim površinama.

Mirror Matt su MDF ploče obložene mat folijom sa prednje strane, protiv otisaka prstiju, sa istim dekorom na drugoj strani. Ploče se isporučuju sa zaštitnom folijom koju krajnji korisnik treba ukloniti tek nakon sklapanja elemenata. Obradjuju se konvencionalnim testerama.

Ovaj najsavremeniji proizvod daje prefinjen izgled unutrašnjem enterijeru.

Pogledajte ponudu i posetite naš salon u ulici Južni bulevar 2.

 

Objavljeno: novembar 2023.