Upoznajte umetnost metala sa upečatljivim Homapal bakarnim dekorima

Sadržaj

Homapal kolekcija  „Metali – Gestures“, nudeći izuzetan spoj izrade i estetike, može unaprediti svaki prostor. Ova kolekcija ističe se po svojim ručno obrađenim dekorima koji su oblikovani kroz složene završne obrade metala. Svaki komad u kolekciji, pored toga što je dekorativni element. Prikaz je umetnosti i emocionalne dubine, a dizajniran je tako da stvori autentično okruženje.

Dva posebno upečatljiva dekora iz ove kolekcije su „630 Copper Black Patinated“ i „695D Copper Stratos Diagonal“. Dekor 630 karakterišu tamni, bogati tonovi i detalji koji dodaju osećaj elegentacije bakru. To ga čini idealnim za prostore koji imaju za cilj da stvore istorijski, ali bezvremenski osećaj. Dekor 695D, sa druge strane ima smeliji detalj koji pojačava prirodni sjaj bakra, nudeći dinamičnu i savremenu estetiku.

Upoznajte umetnost metala sa upečatljivim Homapal bakarnim dekorima

630 Copper Black Patinated

Dekor koji karakteriše jedinstvena, oksidovana bakarna površina, koja stvara vizuelno bogat i teksturan izgled. Proces izrade ovog dekora uključuje ubrzavanje prirodnog starenja bakra, što rezultira završnom obradom sa tamnijim segmentima, naglašavajući prirodnu lepotu metala. Njegovi estetski kvaliteti, čine za popularnim izborom za dizajnere koji žele da dodaju šarm starog sveta savremenom okruženju.

Upoznajte umetnost metala sa upečatljivim Homapal bakarnim dekorima

Dekor 630, posebno je poznat po svojoj dubini boje i sofisticiranom izgledu, što ga čini pogodnim za okruženja u kojima se traga za nekom vrstom antičkog ambijenta.

695D Copper Stratos Diagonal

Moderniji i dinamičniji, dekor 695D koristi efekat dijagonalnih pruga koje prikazuju prirodni sjaj bakra. Linije stvaraju osećaj kretanja i fluidnosti, čineći da se dekor ističe. Svaki list laminata dosledan je u kvalitetu i izgledu, a dekor poput ovog idealan je za prostore koji zahtevaju dašak modernosti, uz toplinu i bogatstvo bakra.

Upoznajte umetnost metala sa upečatljivim Homapal bakarnim dekorima

Primenom posebne tehnike četkanja i poliranja, dobija se jedan potpuno kreativan komad.

Primena i izdržljivost pomenuta dva dekora iz Homapal asortimana, oslikavaju razrnovrsnost pravih metalnih laminata. Autentični i praktični, Homapal metalni laminati se mogu primeniti kao zidne obloge, dekorativni akcenti u stambenim i poslovnim prostorima i u dizajnu jedinstvenog nameštaja. Dizajnirani kao fleksibilni i lagani, pojednostavljuju proces instalacije i održavanja.

Jedinstvene metalne završne obrade za projekte, mogu se istražiti u čitavom spektru nijansi Homapal Gestures kolekcije, pružajući inspiraciju za sva buduća rešenja u svetu dizajna enterijera.

Objavljeno: april 2024.