Uređenje enterijera

Za uređenje enetrijera treba  imati u vidu njegovu namenu. Osnovna podela je na stambene i poslovne prostore. U osnovi, dizajniranje prostora zavisi od veličine i osvetljenosti  prostora koji treba opremiti sa svim neophodnim elementima namestaja. Stilovi, pa i mešanje stilova koje je poslednjih decenija sve zastupljenije, najviše zavise od senzibiliteta osoba koje će boraviti u prostoru. Uređenje enterijera ima za cilj da Vaše prostorije učini ne samo lepšim, već i boljim za život. Dizajneri enterijera kombinuju estetski sa tehničkim aspektom, stvarajući prostore koji čine boravak u njima prijatnim, a život lakšim.

Pinoles svojim asortimanom i uslugama ispunjava najviše standarde u kvalitetu, kao i izbor materijala za sve stilove i namene. Dobrodošli ste da sa Vama podelimo Vaše slatke muke prilikom odabira vrste materijala i dekora.

Uređenje enterijera – kombinacije rustičnog i modernog

Uređenje enterijera

Korišćeni su metal, drvo, furnirani elementi, a površine stolova su napravljene od compact ploča, koje daju elegantnu, soficistiranu liniju.

Uređenje enterijera

Igrom rustičnih dekora sa presekom tamnih i svetlih tonova, a koristeći svedenu formu i jednostavnost oblika koji  je u savremenom dizajnu vrlo zastupljen, naš dugogodišnji saradnik Format Casa je izradio kuhinju sa materijalima koje je nabavio u Pinolesu.

Uređenje enterijera – kombinacija modernog minimalizma, igra tamnih i svetlih nijansi

Uređenje enterijera

Prikaz moderne kuhinje, čiji su  elementi svetlih tonova u središnjem delu zaokruženi  tamnim ramom koji pravi  jednu celinu u većoj prostoriji. U istoj prostoriji  je, pored kuhinjskog dela,  trpezarijski deo sa jedne strane  i dnevni boravak sa druge, čime dobijamo na jednom mestu sve što nam je potrebno za dnevne aktuvnosti

Kuhinja, proizvod Format Case

Uređenje enterijera

Uradjena od compact ploča sa kvalitetnim okovom i odličnim rešenjem skrivenih stepenica kojima mozete stići do galerije.

Uređenje enterijera

I mace uživaju u toplini našeg dekora  H1180 u kuhinji koji je dizajnirao i izradio naš dugogodišnji partner Format Casa iz Velike plane.

Projektovanje nameštaja u Pinolesu – pouzdano i efikasno

Bilo da želite da izradite kuhinju, plakar, TV komodu ili drugi komad nameštaja po meri, naša usluga je pravi izbor za vas.

Za uslugu projektovanja se u Pinolesu svi naši klijenti mogu odlučiti nakon kupovine željenog pločastog materijala. Ovom procesu pristupićemo temeljno i sa pažnjom usmerenom na detalje, tako da vaše ideje sprovedemo u dela.

Detaljno definišemo projekat, te je izrada nameštaja po meri onakva kakvu ste zamišljali. Nakon upoznavanja sa karakteristikama prostora i vašim željama, pravimo nacrt, projektujemo nameštaj, sečemo po meri, te je kreiranje funkcionalnog, praktičnog i estetski primamljivog nameštaja zagarantovano.

Tokom rada koristimo najsavremeniji program za projektovanje nameštaja, te možete očekivati da vaše želje budu sprovedene u dela, a rezultati odlični. Na vama je da se opustite, jednostavno montirate dobijene elemente i uklopite ih po planu u enterijer.

Prostrani Pinoles salon nalazi se u centru Beograda, na Vračaru, u Južnom bulevaru 2. Za sve naše klijente obezbedili smo parking i rampu za kolica, a kod nas su ljubimci više nego dobrodošli!

Ljubazno i stručno osoblje pomoći će vam da obaberete materijal koji odgovara vašim potrebama i upoznati vas sa svim uslugama koje nudimo.

Izuzev kompletnog projektovanja nameštaja, možete odabrati i pojedinačne usluge kao što je sečenje pločastog materijala, kantovanje, tiplovanje i druge.

Čekamo vas!

Objavljeno: januar 2023.