Compact ploče

{caption}

Compact ploča je višeslojna konstrukcija koja se sastoji od baznog papira i dekor papira impregniranog melaminskom smolom. Papirni slojevi su spojeni pod velikim pritiskom i visokom temperaturom.

Ova struktura visokog kvaliteta je idealna za korišćenje u oblastima gde se obavljaju poslovi pod teškim uslovima rada. Compact ploče su izuzetno otporne na mehanička oštećenja i vlagu. To ih čini nezamenljivim u opremanju prostora gde se traži dodatno zadovoljavanje higijenskih standarda i bolja otpornost na vlagu kao što su kupatila, svlačionice, sanitarne prostorije i sl. Compact ploče su, takođe, pogodne za najrazličitije primene u uređenju enterijera od kancelarijskih stolova do kupatilskih elemenata.

Ploče mogu biti sa crnim i sa belim jezgrom. Lager kolekciju Egger compact ploča čine W1000ST9, bela sa crnim jezgrom, W1001ST9, bela sa belim jezgrom I U708ST9, svetlo siva. Ostali dekori i debljine su dostupni na upit. Dimenzija ploča su 2790x2060x10mm.

U ponudi su i Slim line compact-radne ploče, proizvođača Kronospan i to dekori bela sa belim jezgrom 8685SU i tamno siva sa crnim jezgrom K108SU. Površina oba dekora je izvedena u super mat strukturi. Dimenzije table su 4100 x 1300 x 12mm.

Primena:

Prednosti: