Knauf

{caption}

Preduzeće Gebruder Knauf Rheinische Gipsindustrie osnovala su 1932. godine braća Alfons i Karl Knauf u šarlandskom Perl an der Mosel. Danas širom sveta poznata Knauf korporacija formirala je posle Drugog svetskog rata sedište u Iphofenu sa postrojenjem za dobijanje gipsa.

Knauf je porodično ime, multinacionalni aktivni proizvođač građevinskog materijala i sistema suve gradnje. Knauf odlikuju odvažnost u vizijama, inovacije i investicije kao i brze odluke i kreativnost zaposlenih.

Nastao od tradicionalnog poslovanja sa gipsom, razvio se u grupaciju sa oblastima delovanja: suva gradnja, tehnika izolacionih materijala, malteri, i mnogi drugi. Knaufov put do tržišta je približavanje potrošačima, stvaranje dugogodišnje i posebne povezanosti sa potrošačima uz pomoć prvoklasnih savetovanja i stručno prilagođenog servisa za kvalitetne visokocenjene proizvode i sisteme. U Knaufu se živi i radi u duhu porodičnog života: učiti jedni od drugih, uzajamno se pomagati, prenositi znanje, preuzimati ulogu mentora, ići brzim i direktnim putevima, pružiti nešto novo. Svuda, gde je korporacija otvorila sedišta zahtevala je jedno i osnovno: ekonomičnost gradnje.

Više o Knauf kompaniji možete pogledati na adresi www.knauf.rs