Techno Veneers furnirani MDF paneli i flexy MDF

Neverovatna raznolikost završnih obrada i mogućnosti dizajna za stvaranje savršenog savremenog, jedinstvenog i prefinjenog ambijenta. Predstavljamo vam TECHNO VENEERS proizvode kompanije 4 Design za luksuzne i moderne enterijere. Furnirane mdf ploče sa različitim završnim obradama i vrstama drveta, kao ploče koje se mogu koristititi i kao zidne obloge, obloge plafona i kao frontovi nameštaja.

Techno Veneers furnirani MDF paneli i flexy MDF

Za oble površine pultove, oblaganje stubova, pravljenje kružnih oblika…dostupni su različiti modeli završne obrade i različitih vrsta drveta kao Flexy mdf ploče.

Techno Veneers furnirani MDF paneli i flexy MDF

MDF ploče za 18 različitih završnih obrada i u 8 različitih vrsta furnira, Flexy mdf u 7 različitih završnih obrada i 8 vrsta furnira

Kreirajte savremene, jedinstvene i moderne enterijera sa TECHNO VENNERS by 4Design

Asortiman naših proizvoda materijala Techno Veneer čine artikli koji dolaze od čuvenog brenda i proizvođača finih materijala 4Design. Pinoles je ekskluzivni zastupnik za Srbiju.

Vrednosti ovog brenda bazirane su na proizvodnji visokokvalitetnih i dekorativnih elemenata, radi dobijanja estetski prijatnog okruženja za boravak.

Pinoles ponudi nalazi se nekoliko vrsta Techno Veneer ploča za koje se možete odlučiti:

  • Techno Veneer TNT – noseća ploča je tekstilni materijal koji je moguće zalepiti direktno na zid, sirovi medijapan i šper ploču. Debljina zavisi od modela i može biti od 3,5 do 5,5 mm. Dimenzije TNT Techno Veneer ploča su 3130×1200 mm;
  • Techno Veneer Flexy – noseća ploča u ovom slučaju je rebrasti MDF (medijapan), a sa zadnje strane se nalazi deo zadužen za balans furnir. Debljina MDF ploče 5 mm, a finalna debljina zavisi od modela, pa može ići do 5,5 do 8 mm. Površina ploče je 1000×1800 ili 3000×1200 mm;
  • Techno Veneer MDF – noseća ploča je MDF debljine 15 mm, dok se sa zadnje strane nalazi ploča sa balans furnirom iste boje kao frontalni deo. Debljine se kreću od 21-25 mm zavisno od modela, dok su dimenzije 3000×1200 mm.

Furnirane MDF ploče sa različitim završnim obradama i vrstama drveta mogu se koristiti na različite načine od kojih su najčešći: oblaganje zidova i plafona, kao frontalni deo nameštaja, oblaganje stubova, oblih pultova, pravljenje kružnih oblika i tako dalje.

Objavljeno: septembar 2022.