In Touch

Egger

U vremenima kada je dodir ograničen, važno je stvoriti emocije i osećaj sigurnosti. Bilo da se radi o izgledu prirodnog drveta ili o reprodukcijama materijala sa izgledom metala ili kamena, u kombinaciji sa uni bojama pretvaraju svaki dom u pravo utočište u ovim nesigurnim vremenima.

Emocije predstavljaju suprotnost u odnosu na raznolikost i neopredjeljenost digitalnog sveta.

Ponovo raste potražnja za drvnim dekorima, jer unose prirodnost i toplinu u dizajn. Fokus je na stvaranju emocija sa kombinacijama rustičnog dizajna i autentičnih površina. Klasičan drvni dekor se može upotrebiti na različite načine i idealno ističe svaki stil uređenja. Bilo da je reč o hrastu, bukvi ili brezi – Egger drvni dekori savršeno imitiraju pravo drvo.

U harmoniji – Priroda i crna boja

Osećati se prijatno kod kuće je veoma važno, čak i kada je u pitanju dizajn nameštaja. Svi koji provode puno vremena između svoja četiri zida čeznu za prirodnošću u svom domu. Ipak, pored efekta prirodnosti, postoji i želja za modernim elementima. Autentične reprodukcije drveta i crne površine upravo odgovaraju ovom dodatnom zahtevu. U svetu trendova Pure Nature prirodno drvo je konstantan dizajnerski element. Feelwood površine sinhronizovanih pora dodatno usavršavaju dekor. Pukotine su vidljive, a čvorovi izražajni.

Pod motom „Black is back ” crna boja se vratila u dizajn preko detalja kao što su ručke i metalni okviri. Različiti crni dekori iz Black Options su savršeno dizajnerski usklađeni sa prirodnim dekorima iz Pure Nature.

Baš kao i kombinacija različitih vizuelnih efekata, površine takođe imaju značajan uticaj na atmosferu u prostoru: posebno mat površine poput Perfect Sense Matt ili laminata Perfect Sense Topmatt, koje nisu samo moderne već nameštaju daju poseban karakter.