Inspiracija u drvetu – Expressive style

Rustično drvo i jak taktilni doživljaj na dekorima iverice

Pitate se kako da opremite vaš enterijer, a da on pokazuje vas, vaš stav, prirodnost, lepotu i osećajnost, eleganciju i dominaciju u isto vreme? Vaš dom koji će poručivati: Ovo sam ja! Ovde se osećam dobro!

Nemojte misliti da su ovakvi enterijeri preskupi i da ih ne možete sebi priuštiti. Oni izgledaju luksuzno, inspirišuće, toplo i na raspolaganju su vam za razne kombinacije dnevnih soba, kuhinja, kancelarija…

Otkrivamo vam nove dekore iz nove Kronospan Global kolekcije koji su inspirisani prirodnim drvetom i koji će u vašem prostoru izgledati kao pravo, puno drvo.

Tema Expressive Style je  inspirisana drvetom izražajnog i upečatljivog izgleda sa jakim taktilnim doživljajem. Dekori su čvornovati sa izraženim godovima. Enterijeri u kojima se koriste asociraju na inovaciju, bogatstvo, superiornost i luksuz.

Kronospan dekori univera, radnih ploča, zidnih obloga, laminata osmišljeni su od strane tima dizajnera koji su pažljivo proučavali potrebe ljudi, trendove i razvoj stanovanja, arhitektonske ideje i uspeli da nam donesu nove i posebne boje i materijale za opremanje naših domova.

Dezeni su čvorasti i agresivni, ali se savršeno uklapaju sa elegantnim i novim sivim tonovima.

I kada pogledate ove slike ne bi ste rekli da se radi o univeru već o masivu, a u tome i jeste jedna od prednosti nove Kronospan kolekcije – savršeno prirodni dekori univera.

Kolekcija će detaljno  biti prikazana na sajtu i našim maloprodajama od 01.februara. Budite prvi koji će se upoznati sa ovom novom ponudom.

Objavljeno: januar 2018.