Konferencija posvećena preduzetništvu 2022.

Na najvećoj Konferenciji posvećenoj preduzetništvu, jedan od govornika i panelista biće i Aleksandar Đorđević, kao suvlasnik kompanije Pinoles. U organizaciji serijala Ja, preduzetnik konferencija se održava 2. 3. i 4. Novembra u hotelu Fruške Terme.

Konferencija će kroz panel diskusije i predavanja objasniti kako su ostvareni preduzetnici započeli svoje prve preduzetničke poduhvate i kako je izgledao put koji su prešli od tada do današnjih biznisa, koji su to trendovi i izazovi sa kojima se preduzetnici susreću i kako ih prevazilaze, te kako da Vi sa Vašim poslovanjem dođete na jedan viši nivo.

Tema kojom će se predstaviti na konferenciji Aleksandar Đorđević  je  “Povlačenje osnivača iz operativnog poslovanja”.

Najava konferencije posvećene preduzetništvu

Aleksandar Đorđević, suvlasnik kompanije Pinoles, pričaće kako sazreva odluka kod osnivača da treba da prepusti operativno poslovanje menadzmentu.

Cilj konferencije je međusobno povezivanje malih i srednjih preduzeća i budućih preduzetnika i investitora, razmena informacija, pokretanje biznisa ili unapređenja postojećeg posla, kao i jačanje veza između preduzetnika i timova sa investitorima i institucijama.

Pogledajte kako je bilo na konferenciji 2021.

 

 

Objavljeno: oktobar 2022.